Over de beveiligingsinhoud van watchOS 5.3.7

In dit document wordt de beveiligingsinhoud van watchOS 5.3.7 beschreven.

Over Apple beveiligingsupdates

Ter bescherming van onze klanten maakt Apple geen beveiligingskwesties openbaar en bespreekt of bevestigt Apple deze niet totdat een volledig onderzoek is uitgevoerd en de benodigde patches of releases beschikbaar zijn. Recente releases staan vermeld op de pagina Apple beveiligingsupdates.

Apple beveiligingsdocumenten verwijzen naar kwetsbaarheden met CVE-ID waar mogelijk.

Raadpleeg de pagina Apple productbeveiliging voor meer informatie over beveiliging.

watchOS 5.3.7

Releasedatum: 20 mei 2020

Mail

Beschikbaar voor: Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3 en Apple Watch Series 4 indien gekoppeld met een iPhone met iOS 12

Impact: het verwerken van een kwaadwillig vervaardigd e-mailbericht kan leiden tot heapbeschadiging

Beschrijving: een probleem met geheugengebruik is verholpen door een verbeterde verwerking van het geheugen.

CVE-2020-9819: ZecOps.com

Wifi

Beschikbaar voor: Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3 en Apple Watch Series 4 indien gekoppeld met een iPhone met iOS 12

Impact: een externe aanvaller kan het onverwacht beëindigen van het systeem of het beschadigen van het kernelgeheugen veroorzaken

Beschrijving: een probleem met geheugenbeschadiging is verholpen door een verbeterde invoervalidatie.

CVE-2020-3843: Ian Beer van Google Project Zero

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.