Bewaarde wachtwoorden vinden op een Mac

U kunt in Safari op een Mac uw bewaarde wachtwoorden zoeken, wijzigen of verwijderen en uw wachtwoorden up-to-date houden op al uw apparaten.

Bewaarde wachtwoorden weergeven in Safari

1. Open Safari.
  2. Kies in het Safari-menu de optie 'Voorkeuren' en klik op 'Wachtwoorden'.
  3. Log in met Touch ID of voer het wachtwoord van uw gebruikersaccount in. U kunt ook inloggen via uw Apple Watch met watchOS 6 of hoger.
  4. Selecteer een website om het wachtwoord ervoor te zien.
    • Om een wachtwoord bij te werken, selecteert u een website, klikt u op 'Details', wijzigt u het wachtwoord en klikt u op 'Gereed'.
    • Om een bewaard wachtwoord te verwijderen, selecteert u een website en klikt u op 'Verwijder'.

U kunt ook Siri gebruiken om uw wachtwoorden weer te geven door bijvoorbeeld te zeggen "Hé Siri, laat mijn wachtwoorden zien".

Uw wachtwoorden bewaren op al uw apparaten

U kunt uw gebruikersnamen en wachtwoorden in Safari, creditcards, wifiwachtwoorden enzovoort automatisch laten invullen op alle apparaten die u autoriseert. Met iCloud-sleutelhanger houdt u uw wachtwoorden en andere beveiligde gegevens up-to-date op uw iPhone, iPad, iPod touch of Mac.

Meer informatie over hoe u iCloud-sleutelhanger configureert.

Lees hier in welke landen en regio's iCloud-sleutelhanger wordt ondersteund

De functie voor automatisch invullen gebruiken om creditcardgegevens te bewaren

Met de functie voor automatisch invullen kunt u onder andere uw eerder bewaarde creditcardgegevens of contactgegevens uit de Contacten-app automatisch laten invoeren.

Lees hier hoe u functie voor automatisch invullen configureert en gebruikt in Safari op uw Mac