De Apple Music-app downloaden op je smart-tv, gameconsole of streamingapparaat

Lees hier hoe je de Apple Music-app downloadt en configureert op je smart-tv, gameconsole of streamingapparaat.

Dit heb je nodig

De Apple Music-app configureren

1. Ga naar de App Store op je apparaat en download de Apple Music-app. Als je de Apple Music-app niet ziet, wordt je apparaat mogelijk niet ondersteund of is de Apple Music-app niet beschikbaar in je land of regio.

2. Open de Apple Music-app.

3. Volg de stappen op het scherm om in te loggen met je Apple ID en de configuratie te voltooien:

• Inloggen met je mobiele apparaat: gebruik de camera op je telefoon om de QR-code op het scherm te scannen. Volg dan de instructies op je mobiele apparaat om in te loggen met je Apple ID en voltooi de configuratie.

• Handmatig inloggen: gebruik je afstandsbediening of controller om met je Apple ID in te loggen in de Apple Music-app of webbrowser en voltooi de configuratie.

Bepaald materiaal in je muziekbibliotheek is mogelijk niet beschikbaar in de Apple Music-app op je smart-tv, gameconsole of streamingapparaat.

Uitloggen bij de Apple Music-app

1. Open de Apple Music-app.

2. Ga naar 'Instellingen' > 'Account'.

3. Kies 'Log uit'.

De oorspronkelijke instellingen van de Apple Music-app opnieuw instellen

Voordat je je apparaat verkoopt of weggeeft, of de Apple Music-app verwijdert, moet je de Apple Music-app opnieuw instellen. Als je de Apple Music-app opnieuw instelt, word je bij je account uitgelogd, worden je persoonlijke gegevens verwijderd en worden de oorspronkelijke instellingen van de app hersteld.

Als je de Apple Music-app opnieuw instelt op smart-tv's, gameconsoles of streamingapparaten die ook zijn ingelogd bij de Apple TV-app of Apple TV+-app, worden ook de oorspronkelijke instellingen van de Apple TV-app en Apple TV+-app hersteld.

De Apple Music-app opnieuw instellen:

1. Open de Apple Music-app.

2. Ga naar 'Instellingen'.

• Kies op je smart-tv of streamingapparaat 'Stel Apple TV en Apple Music opnieuw in'.

• Kies op de gameconsole 'Stel Apple Music opnieuw in'.

Als je bent ingelogd bij de Apple Music-app op een apparaat waartoe je geen toegang hebt

Als je bent ingelogd bij de Apple Music-app op een smart-tv, gameconsole of streamingapparaat waartoe je geen toegang hebt, verwijder je het apparaat uit de Apple ID-apparatenlijst.

De beschikbaarheid van de Apple Music-app kan per land of regio verschillen. Lees hier wat er in je land of regio beschikbaar is. De functies van de Apple Music-app en de ondersteunde apparaten kunnen eveneens per land of regio verschillen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.