Als een object of apparaat gekoppeld is aan een andere Apple ID

Als u probeert een Apple apparaat, AirTag of Zoek mijn-netwerkobject te configureren maar een bericht ziet dat het apparaat of object is verbonden met een andere Apple ID, moet het van die Apple ID worden losgekoppeld voordat u het kunt verbinden met een nieuwe Apple ID. Mogelijk moeten de volgende stappen worden uitgevoerd door de vorige eigenaar.

Een Zoek mijn-netwerkobject of apparaat loskoppelen van een Apple ID

Volg deze stappen om apparaten zoals AirPods (3e generatie), AirPods Pro, AirPods Max en iPhone Leather Wallet, Apple artikelen zoals AirTags of Zoek mijn-netwerkobjecten te verwijderen.

Met deze stappen verwijdert u ook het Zoek mijn-slot, dat de koppeling vormt van het apparaat of object met een Apple ID. Het Zoek mijn-slot moet worden verwijderd voordat u het apparaat of object aan een andere Apple ID kunt koppelen.

• Als het apparaat of object is gekoppeld aan de Apple ID van de vorige eigenaar, moet de vorige eigenaar deze stappen uitvoeren om het apparaat of object los te koppelen van de Apple ID.
  • Het apparaat of object moet via Bluetooth zijn verbonden met de iPhone, iPad, iPod touch of Mac die wordt gebruikt om het apparaat of object te verwijderen, en het apparaat of object moet zich binnen het Bluetooth-bereik bevinden.

Deze stappen zijn de enige manier om een object lost te koppelen van een Apple ID en het Zoek mijn-slot te verwijderen. Ze kunnen worden uitgevoerd op elke iPhone, iPad, iPod touch of Mac die is ingelogd met dezelfde Apple ID. Apple kan het Zoek mijn-slot niet voor u verwijderen.

AirPods, AirTags of een ander Zoek mijn-netwerkobject of apparaat loskoppelen van een Apple ID op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Zorg ervoor dat het apparaat of object via Bluetooth is verbonden met uw iPhone, iPad of iPod touch en zich binnen het Bluetooth-bereik bevindt.
  2. Open de Zoek mijn-app en tik vervolgens op het tabblad 'Objecten' of het tabblad 'Apparaten'.
  3. Tik op het object of apparaat dat u wilt verwijderen en veeg vervolgens de handgreep omhoog.
    Nadat u op een object of apparaat in de Zoek mijn-app hebt getikt, veegt u omhoog om meer opties te zien.
  4. Tik op 'Verwijder object' of 'Verwijder dit apparaat' en tik vervolgens ter bevestiging op 'Verwijder'.
    Tik op 'Verwijder object’ om een object uit 'Zoek mijn' te verwijderen en het Zoek mijn-slot te verwijderen.

AirPods of een ander Zoek mijn-netwerkobject loskoppelen van een Apple ID op een Mac

1. Controleer of het apparaat via Bluetooth is verbonden met uw Mac en zich binnen het Bluetooth-bereik bevindt.
  2. Open de Zoek mijn-app.
  3. Selecteer het tabblad 'Apparaten'.
  4. Selecteer het apparaat dat u wilt verwijderen.
  5. Klik op de kaart op de knop 'Meer info' .
  6. Klik op 'Verwijder dit apparaat'.

AirTags en Zoek mijn-netwerkobjecten kunnen alleen op een iPhone, iPad of iPod touch worden losgekoppeld van een Apple ID.

Uw Zoek mijn-netwerkobject of apparaat configureren met een andere Apple ID

Om de configuratie te starten, moet de nieuwe eigenaar het apparaat, de AirTag of het Zoek mijn-netwerkobject in de buurt van een iPhone, iPad of iPod touch houden.

Als u het apparaat of object niet kunt verwijderen van een Apple ID

Als u het apparaat of object niet kunt verwijderen van een Apple ID, moet u het opnieuw instellen.

Wanneer u het apparaat of object opnieuw instelt, geeft het geen locatiegegevens meer door aan de vorige eigenaar. U kunt het apparaat of object echter nog steeds niet koppelen aan een andere Apple ID.