Als de microfoons op uw iPad niet werken

Lees hier wat u moet doen als het geluid onduidelijk is tijdens FaceTime-gesprekken, in video-opnamen of in apps.

Maak de microfoons vrij

1. Verwijder een eventuele schermbeschermer, folie of hoes van uw iPad.
  2. Als er vuil zit in de openingen van uw iPad, verwijdert u dit.

Als Siri u niet verstaat

1. Open de Dictafoon-app.
  2. Tik op de opnameknop , spreek in de onderkant van de iPad en stop de opname.
  3. Wanneer u de opname afspeelt, moet uw stem duidelijk verstaanbaar zijn.
  4. Als uw stem niet verstaanbaar is, neemt u contact op met Apple Support.

Als u geen geluid kunt opnemen in video's

1. Open de Camera-app.
  2. Neem een video op terwijl u in de bovenkant van de iPad spreekt.
  3. Tik op de camerakiezer  om over te schakelen op de andere camera. Neem vervolgens nog een video op terwijl u in de bovenkant van de iPad spreekt.
  4. Wanneer u de video's afspeelt, moet uw stem duidelijk verstaanbaar zijn.
  5. Als uw stem niet verstaanbaar is, neemt u contact op met Apple Support.

Als de microfoon niet werkt in een specifieke app

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Privacy' > 'Microfoon'.
  2. Controleer of de app ingeschakeld is.
  3. Als de app toestemming heeft om de microfoon te gebruiken, of als de app niet wordt vermeld, neemt u contact op met de ontwikkelaar van de app.

FaceTime is niet in alle landen of regio's beschikbaar.