Het zwevende toetsenbord gebruiken op een iPad

Met iPadOS kunt u het toetsenbord verkleinen en over het hele scherm verplaatsen, zodat u gemakkelijk en eenhandig kunt typen.

Het zwevende toetsenbord gebruiken

1. Open een app die het iPadOS-toetsenbord gebruikt.
  2. Knijp twee vingers samen op het toetsenbord.
  3. Houd de grijze lijn  ingedrukt en sleep deze naar de gewenste plek.

Om eenhandig te typen met behulp van QuickPath, veegt u met een vinger van letter naar letter om woorden te spellen die u wilt gebruiken. Om terug te gaan naar het normale toetsenbord, plaatst u twee vingers op het zwevende toetsenbord en beweegt u ze uit elkaar.

Meer doen met uw iPad