Als er een melding verschijnt dat uw bericht is afgeleverd als reclame

iOS 13.3 bevat verbeteringen om de hoeveelheid reclame in de Berichten-app te minimaliseren. Dit kan van invloed zijn op bepaalde berichten die u verstuurt.

Als uw bericht is afgeleverd als reclame

Als u iemand een bericht stuurt en er een melding verschijnt dat het bericht is afgeleverd als reclame, kunt u verschillende dingen proberen:

• Vraag degene aan wie u het bericht stuurt om uw telefoonnummer toe te voegen in Contacten.
  • Vraag degene aan wie u het bericht stuurt om u een bericht te sturen om het gesprek te starten.
  • Ga op uw apparaat naar 'Instellingen' > 'Berichten' > 'Stuur en ontvang via' en zorg ervoor dat alleen uw telefoonnummer is geselecteerd onder 'Start nieuwe gesprekken vanaf'. Als uw Apple ID is geselecteerd, worden de berichten afgeleverd als reclame.
  • Als u een iPad of iPod touch gebruikt, schakelt u Sms- of mms-berichten doorsturen vanaf uw iPhone in.