Als er een melding verschijnt dat je bericht is afgeleverd als reclame

In iOS 13.3 en nieuwer zijn verbeteringen opgenomen om de hoeveelheid reclame in de Berichten-app te minimaliseren. Dit kan van invloed zijn op bepaalde berichten die je verstuurt.

Als je bericht is afgeleverd als reclame

Als je iemand een bericht stuurt en er een melding verschijnt dat het bericht is afgeleverd als reclame, kun je verschillende dingen proberen:

• Vraag degene aan wie je het bericht stuurt om je telefoonnummer toe te voegen in Contacten.

• Vraag degene aan wie je het bericht stuurt om je een bericht te sturen om het gesprek te starten.

• Ga op je apparaat naar 'Instellingen' > 'Berichten' > 'Stuur en ontvang via' en zorg ervoor dat alleen je telefoonnummer is geselecteerd onder 'Start nieuwe gesprekken vanaf'. Als je Apple ID is geselecteerd, worden de berichten afgeleverd als reclame.

iPhone-scherm met iMessage-instellingen
  • Als je een iPad of iPod touch gebruikt, schakel je Sms- of mms-berichten doorsturen vanaf je iPhone in.