Een iPad herstarten

Lees hier hoe je een iPad uitschakelt en weer inschakelt.

Een iPad zonder thuisknop opnieuw opstarten

1. Houd een van de volumeknoppen en de bovenste knop ingedrukt tot je de schuifknop 'Zet uit' ziet.

No alt supplied for Image
  2. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld. Als het apparaat is vastgelopen of niet meer reageert, start je het geforceerd opnieuw op.

3. Om het apparaat weer in te schakelen, houd je de bovenste knop ingedrukt totdat je het Apple logo ziet.

Een iPad met een thuisknop opnieuw opstarten

1. Houd de bovenste knop ingedrukt tot de schuifknop 'Zet uit' verschijnt.

No alt supplied for Image
  2. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld. Als het apparaat is vastgelopen of niet meer reageert, start je het geforceerd opnieuw op.

3. Om het apparaat weer in te schakelen, houd je de bovenste knop ingedrukt totdat je het Apple logo ziet.

Als je een iPad niet kunt herstarten

Lees hier wat je moet doen als je iPad is vastgelopen, niet kan worden ingeschakeld of niet reageert.