Een abonnement nemen op Apple TV+

Neem een abonnement op Apple TV+ en bekijk Apple Original-tv-programma's en -films op uw compatibele apparaten met de Apple TV-app. Elke maand worden er nieuwe Apple Originals toegevoegd.

Als u zich abonneert op Apple TV+, kunt u op aanvraag en zonder reclame Apple Originals streamen.1 Meer informatie over de prijzen voor Apple TV+.

Een abonnement nemen op Apple TV+

1. Zorg ervoor dat u een Apple-apparaat, smart-tv, streamingapparaat of voor AirPlay geschikte tv hebt die compatibel is met de Apple TV-app. Als u een Apple apparaat gebruikt, zorgt u ervoor dat het de nieuwste versie van iOS of iPadOSmacOS of tvOS heeft.
  2. Open de Apple TV-app op een compatibel apparaat. Als u een in aanmerking komend Apple apparaat gebruikt, ziet u mogelijk een bericht om uw Apple TV+-aanbieding in te wisselen.
  3. Ga naar 'Nu kijken', scrol omlaag naar het gedeelte met de kanalen en selecteer Apple TV+.
  4. Tik of klik op het aanbod voor een proefabonnement (één proefabonnement per persoon of gezin).2
  5. Log in met de Apple ID en het wachtwoord die u gebruikt om aankopen te doen. Als u geen Apple ID hebt, kiest u 'Maak nieuwe Apple ID aan' en volgt u de stappen om er een aan te maken.3
  6. Bevestig uw factuurgegevens en voeg een geldige betaalmethode toe als u hierom wordt gevraagd. Kies daarna 'Bevestig'. Ga akkoord met de voorwaarden als u hierom wordt gevraagd.

Als u uw Apple ID bent vergeten, leest u hier hoe u deze kunt vinden.

Apple TV+ delen met uw gezin

Als u een abonnement neemt op Apple TV+ of een proefperiode start en 'Delen met gezin' gebruikt, krijgen u en maximaal 5 andere gezinsleden toegang tot Apple TV+.

1. De beschikbaarheid van de Apple TV-app en Apple TV+ kan per land of regio verschillen. Lees hier wat er in uw land of regio beschikbaar is.
  2. U kunt nu een gratis jaarabonnement krijgen op Apple TV+ als u een nieuwe iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV of Mac koopt. Lees hier meer over deze aanbieding en hoe u er gebruik van maakt.
  3. Als u om een verificatiecode wordt gevraagd, is twee-factor-authenticatie geconfigureerd voor uw Apple ID. Lees hier meer over twee-factor-authenticatie en wat u moet doen als u nog steeds niet kunt inloggen.