Een abonnement nemen op Apple TV+

Neem een abonnement op Apple TV+ en bekijk Apple Originals-programma's en -films op uw compatibele apparaten met de Apple TV-app.

Als u zich abonneert op Apple TV+, kunt u op aanvraag en zonder reclame Apple Originals streamen.1 Meer informatie over de prijzen voor Apple TV+.

Word abonnee van Apple TV+

Een abonnement nemen op Apple TV+

1. Benodigdheden: een Apple apparaat, smart-tv of streamingapparaat dat compatibel is met de Apple TV-app. Zorg ervoor dat u een Apple apparaat gebruikt met de nieuwste versie van iOS of iPadOSmacOS of tvOS.
  2. Open de Apple TV-app op een compatibel apparaat. Als u een in aanmerking komend Apple apparaat gebruikt, ziet u mogelijk een bericht om uw Apple TV+-aanbieding in te wisselen. Als u geen gebruik kunt maken van de aanbieding, kunt u hier lezen wat u moet doen.
  3. Kies het tabblad 'Apple TV+'.
  4. Selecteer de aanbieding voor een proefabonnement (één proefabonnement per persoon of gezin).
  5. Log in met de Apple ID en het wachtwoord die u gebruikt voor aankopen.2 Als u geen Apple ID hebt, kiest u 'Maak nieuwe Apple ID aan' en volgt u de stappen om er een aan te maken. Als u uw Apple ID bent vergeten, leest u hier hoe u deze kunt vinden.
  6. Bevestig uw factuurgegevens en voeg een geldige betaalmethode toe als u hierom wordt gevraagd. Kies daarna 'Bevestig'. Ga akkoord met de voorwaarden als u hierom wordt gevraagd.

U kunt u ook abonneren op Apple TV+ op tv.apple.com.

Apple TV+ delen met uw gezin

Als u een abonnement neemt op Apple TV+ of een proefperiode start en 'Delen met gezin' gebruikt, krijgen u en maximaal 5 andere gezinsleden toegang tot Apple TV+.

1. De beschikbaarheid van de Apple TV-app en Apple TV+ kan per land of regio verschillen. Lees hier wat er in uw land of regio beschikbaar is.
  2. Als u om een verificatiecode wordt gevraagd, is twee-factor-authenticatie geconfigureerd voor uw Apple ID. Lees meer over twee-factor-authenticatie en wat u moet doen als u nog steeds niet kunt inloggen.