Abonneren op Apple TV+

Met Apple TV+ volgt u originele verhalen van de creatiefste geesten in de televisie- en filmindustrie. Elke maand worden er nieuwe originals toegevoegd. En met de Apple TV-app kunt u Apple TV+ kijken op al uw apparaten.

Meld u aan voor Apple TV+ en stream zonder advertenties en op aanvraag gloednieuwe Apple Originals. Als u gebruikmaakt van Delen met gezin, biedt uw lidmaatschap toegang voor maximaal zes gezinsleden. Lees meer over de prijzen voor Apple TV+.

De beschikbaarheid van de Apple TV-app en Apple TV+ kan per land of regio verschillen. Lees hier  wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Open de Apple TV-app om een abonnement te nemen

Ga naar 'Nu kijken' en selecteer een programma of film van Apple TV+. Of scrol naar de Apple TV-kanalen en kies Apple TV+. U kunt ook naar Apple TV+ zoeken in de Apple TV-app.

Start een proefabonnement

Tik of klik op het aanbod voor een proefabonnement (één proefabonnement per persoon of gezin).

Als u Delen met gezin gebruikt en een abonnement neemt op Apple TV+, heeft iedereen in uw gezinsgroep automatisch toegang tot Apple TV+.

U kunt nu gratis een jaar een abonnement nemen op Apple TV+ als u een nieuwe iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV of Mac koopt. Meer informatie over deze aanbieding en hoe u deze kunt inwisselen.

Log in met uw Apple ID

Log in met de Apple ID en het wachtwoord dat u gebruikt om aankopen te doen. Als u geen Apple ID hebt, kiest u 'Maak nieuwe Apple ID aan' en volgt u de stappen om er een aan te maken.

Weet u niet zeker of u een Apple ID hebt? We kunnen u daarbij helpen.

Als u om een verificatiecode wordt gevraagd, is twee-factor-authenticatie geconfigureerd voor uw Apple ID. Lees meer over twee-factor-authenticatie en wat u moet doen als u nog steeds niet kunt inloggen.

Bevestig uw factuurgegevens

Bevestig uw factuurgegevens en voeg een geldige betaalwijze toe als u hierom wordt gevraagd.* Kies daarna 'Bevestigen'.

Ga akkoord met de voorwaarden als u hierom wordt gevraagd.

*U kunt uw Apple ID-saldo gebruiken om te betalen voor uw Apple TV+-abonnement. U moet wel voldoende Apple ID-saldo hebben om de eerste verlenging te kunnen betalen. Lees hoe u uw Apple ID-saldo kunt verhogen. U kunt ook App Store- en iTunes-cadeaubonnen inwisselen om geld aan uw Apple ID-saldo toe te voegen.

Beginnen met kijken

Open de Apple TV-app, ga naar 'Nu kijken' en kies een Apple Originals-programma. Of scrol omlaag naar de Apple TV-kanalen en kies Apple TV+. U kunt ook naar tv.apple.com/nlgaan.*

Download tv-programma's en films op uw iPhone, iPad, iPod touch en Mac om ze offline te bekijken.

*Als u voor het eerst inlogt bij tv.apple.com/nl, wordt u mogelijk gevraagd om een creditcard toe te voegen of te verifiëren om te zeker van te zijn dat de accounthouder tv kijken op internet toestaat.