Onderdelen installeren en vervangen in uw Mac Pro (2019)

Lees hier meer over alle verschillende onderdelen in uw Mac Pro die u kunt vervangen en upgraden.

U kunt veel van de onderdelen in uw Mac Pro verwijderen en installeren. Als u een vervangend onderdeel van Apple ontvangt, volgt u de stappen om uw originele onderdeel naar Apple terug te sturen.

Geheugen

U kunt via de 12 geheugensleuven in uw Mac Pro maximaal 1,5 TB geheugen installeren. Lees meer over geheugenspecificaties van de Mac Pro (2019) en hoe u geheugen installeert en verwijdert

PCIe-kaarten

De Mac Pro heeft acht PCIe-sleuven waarin u allerlei soorten PCIe-kaarten kunt installeren. Lees meer over de verschillende PCIe-kaarten die u kunt installeren en hoe u PCIe-kaarten installeert.

Apple I/O-kaart

De Apple I/O-kaart is vooraf geïnstalleerd in sleuf 8 en heeft twee Thunderbolt 3-poorten, twee USB-A-poorten en een 3,5-mm koptelefoonaansluiting. Lees hoe u de Apple I/O-kaart vervangt.

SSD

De Mac Pro ondersteunt maximaal twee SSD-modules (solid-state drive). Als u de SSD-module moet verwijderen en vervangen, neemt u contact op met Apple of een erkende Apple serviceprovider.

Wieltjes

U kunt uw Mac Pro uitrusten met wieltjes om deze gemakkelijker te transporteren. Als u al een Mac Pro hebt en graag wieltjes wilt toevoegen, neemt u contact op met Apple of een erkende Apple serviceprovider.

Uw onderdeel terugsturen naar Apple

Als u een vervangend onderdeel van Apple bestelt, volgt u deze stappen om het originele onderdeel terug te sturen:

1. Verpak uw onderdeel in de verpakking waarin het originele onderdeel is geleverd.
  2. Plak de doos dicht met tape.
  3. Verwijder het reeds aangebrachte bovenste label van de doos (dit is uw kopie). Laat het verzendlabel voor retourzending op de doos zitten.
  4. Zoek de naam van de koerier op het verzendlabel voor de retourzending.
  5. Ga naar de website van de koerier om een afspraak voor afhalen te maken of om een afgeeflocatie te zoeken.
  6. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.
  7. Controleer na een paar dagen of Apple uw defecte onderdeel heeft ontvangen.

Apple is niet verantwoordelijk voor enige schade tijdens verzending als het pakket niet correct is verzegeld of niet in goede staat is aangeboden aan de koerier.