Over de beveiligingsinhoud van SwiftNIO HTTP/2 1.5.0

In dit document wordt de beveiligingsinhoud van SwiftNIO HTTP/2 1.5.0 beschreven.

Over Apple beveiligingsupdates

Ter bescherming van onze klanten maakt Apple geen beveiligingskwesties openbaar en bespreekt of bevestigt Apple deze niet totdat een volledig onderzoek is uitgevoerd en de benodigde patches of releases beschikbaar zijn. Recente releases staan vermeld op de pagina Apple beveiligingsupdates.

Apple beveiligingsdocumenten verwijzen naar kwetsbaarheden met CVE-ID waar mogelijk.

Raadpleeg de pagina Apple productbeveiliging voor meer informatie over beveiliging.

SwiftNIO HTTP/2 1.5.0

Gepubliceerd op dinsdag 13 augustus 2019

SwiftNIO HTTP/2

Beschikbaar voor: SwiftNIO HTTP/2 1.0.0 tot 1.4.0 op macOS Sierra 10.12 en hoger en Ubuntu 14.04 en hoger

Impact: een HTTP/2-server kan een ongelimiteerde hoeveelheid aan geheugen gebruiken tijdens het ontvangen van bepaalde verkeerspatronen, wat bronuitputting kan veroorzaken

Beschrijving: dit probleem is verholpen door middel van verbeterd beheer van de buffergrootte.

CVE-2019-9512: Jonathan Looney van Netflix

CVE-2019-9514: Jonathan Looney van Netflix

CVE-2019-9515: Jonathan Looney van Netflix

CVE-2019-9516: Jonathan Looney van Netflix

SwiftNIO HTTP/2

Beschikbaar voor: SwiftNIO HTTP/2 1.0.0 tot 1.4.0 op macOS Sierra 10.12 en hoger en Ubuntu 14.04 en hoger

Impact: een HTTP/2-server kan overmatig veel CPU-bronnen gebruiken tijdens het ontvangen van bepaalde verkeerspatronen

Beschrijving: dit probleem is verholpen door middel van verbeterde inputvalidatie.

CVE-2019-9518: Piotr Sikora van Google, Envoy Security Team

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.