Games spelen met Apple Arcade

Neem een abonnement op Apple Arcade voor onbeperkte toegang tot een zorgvuldig samengestelde verzameling games op uw iPhone, iPad, iPod touch, Mac en Apple TV.

Apple TV naast iPad Pro, iPhone en MacBook Air, waarbij op alle schermen games worden weergegeven

Als u wilt zien welke games worden meegeleverd bij Apple Arcade, opent u de App Store en gaat u naar het tabblad 'Arcade'. Scrol helemaal omlaag en tik of klik op 'Bekijk alle games'.

Als u Apple Arcade-games wilt downloaden uit de App Store, abonneert u zich op Apple Arcade. Als u zich niet abonneert op Apple Arcade of als u in een land of regio woont waar Apple Arcade niet beschikbaar is, kunt u nog wel andere games kopen en downloaden uit de App Store.

Meer informatie over Apple Arcade-prijzen.

De beschikbaarheid van Apple Arcade en de functie Apple Arcade kan per land of regio verschillen. Lees wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Games vinden

Nadat u zich hebt geabonneerd op Apple Arcade, kunt u elke Apple Arcade-game downloaden die beschikbaar is op uw apparaat zonder extra kosten:

• Op uw iPhone, iPad of iPod touch: Open de App Store en ga naar het tabblad 'Arcade' onder aan het scherm.
  • Op een Apple TV: Open de Arcade-app, of open de App Store, en ga naar het tabblad 'Arcade' bovenaan het scherm.
  • Op een Mac: Open de App Store en ga naar het tabblad 'Arcade' in de navigatiekolom.

U kunt ook in de App Store zoeken naar een specifieke game.

Games spelen

U kunt zo veel Apple Arcade-games downloaden als u wilt en u kunt spelen zo vaak als u wilt. Wanneer u zich eenmaal hebt geabonneerd, hoeft u geen andere aankopen meer te doen in Apple Arcade-games.

U kunt games spelen met alleen uw iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Apple TV. Als u het symbool van een controller  ziet op de pagina van de app, biedt de game ondersteuning voor controllers voor dat Apple apparaat. U kunt een gamecontroller gebruiken om de meeste games te spelen, zelfs als deze games dat niet vereisen. Sommige games op Apple TV moeten worden gespeeld met een controller.

Elke Apple Arcade-game is anders. Voor hulp bij het spelen van een game, bij functies van een game of over de regels van een game, neemt u contact op met de appontwikkelaar.

Uw scores zien en uw games bewaren

Apple Arcade gebruikt iCloud en Game Center voor gamevoortgang, gamesaves en spelen met vrienden op al uw apparaten die met dezelfde Apple ID zijn ingelogd bij iCloud en Game Center. Zolang u bent ingelogd, kunt u uw game spelen op al uw apparaten die deze game ondersteunen.

Om op een van de apparaten die de game ondersteunen de meest recente Arcade-game te hervatten op het punt waar u gebleven was, gaat u naar het tabblad 'Arcade' in de App Store en gaat u naar het gedeelte 'Speel verder'.

Ga naar uw accountpagina in de App Store om te zien welke achievements u hebt ontgrendeld.

Meer informatie over opgeslagen games, iCloud en Apple Arcade.