Aan de slag met iTunes voor Windows

Met iTunes op een Windows-pc of Microsoft Surface kunt u films en tv-programma's kopen, naar al uw favoriete muziek luisteren in Apple Music en materiaal synchroniseren naar uw iPhone, iPad of iPod touch, en dat allemaal op één plek.

Dit hebt u nodig

*Met Windows 7 of Windows 8 kunt u iTunes voor Windows downloaden via de website van Apple.

iTunes voor Windows verkennen

Gebruik de regelaars bovenaan het scherm om door iTunes te navigeren. Om te schakelen naar een bepaald mediatype, zoals muziek, films, tv-programma's, podcasts of audioboeken, klikt u op het venstermenu in de linkerbovenhoek.

Luisteren naar uw muziekbibliotheek of Apple Music

Neem een abonnement op Apple Music voor toegang tot miljoenen nummers, koop muziek in de iTunes Store, of luister naar Radio of muziek die u in iTunes hebt geïmporteerd.

Luisteren naar Apple Podcasts

Ontdek en abonneer u op leuke, informatieve en inspirerende podcasts. Blader door gratis afleveringen en programma's over uiteenlopende onderwerpen.

Films en tv-programma's bekijken

Blader door categorieën om films en tv-programma's te vinden die u kunt kopen, of vind films die u kunt huren.

Audioboeken beluisteren

Blader door categorieën om audioboeken te vinden die u kunt kopen.

De beschikbaarheid en functionaliteit van de Stores kunnen per land of regio verschillen. Bekijk wat u in uw land of regio kunt kopen.

Een iPhone, iPad of iPod touch handmatig beheren of synchroniseren

U kunt met iTunes voor Windows een reservekopie maken van uw iPhone, iPad of iPod touch, deze apparaten bijwerken, en materiaal van uw computer naar uw apparaat synchroniseren. U kunt met iCloud voor Windows uw foto's, contacten, agenda's, bestanden en meer openen op al uw apparaten.

Instellingen wijzigen en uw account beheren

Als u in iTunes de taal wijzigt, moet u het mogelijk sluiten en opnieuw openen.

Hulp nodig?