Over de beveiligingsinhoud van iTunes 12.9.6 voor Windows

In dit document wordt de beveiligingsinhoud van iTunes 12.9.6 voor Windows beschreven.

Over Apple beveiligingsupdates

Ter bescherming van onze klanten maakt Apple geen beveiligingskwesties openbaar en bespreekt of bevestigt Apple deze niet totdat een volledig onderzoek is uitgevoerd en de benodigde patches of releases beschikbaar zijn. Recente releases staan vermeld op de pagina Apple beveiligingsupdates.

Apple beveiligingsdocumenten verwijzen naar kwetsbaarheden met CVE-ID waar mogelijk.

Raadpleeg de pagina Apple productbeveiliging voor meer informatie over beveiliging.

iTunes 12.9.6 voor Windows

Releasedatum: 23 juli 2019

libxslt

Beschikbaar voor: Windows 7 en hoger

Impact: een externe aanvaller kan vertrouwelijke informatie bekijken

Beschrijving: een stackoverflow is verholpen door betere invoervalidatie.

CVE-2019-13118: gevonden door OSS-Fuzz

WebKit

Beschikbaar voor: Windows 7 en hoger

Impact: het verwerken van kwaadwillig vervaardigde webinhoud kan leiden tot universele cross-site-scripting

Beschrijving: een logicaprobleem is verholpen door een verbeterd statusbeheer.

CVE-2019-8658: akayn in samenwerking met het Zero Day Initiative van Trend Micro

WebKit

Beschikbaar voor: Windows 7 en hoger

Impact: het verwerken van kwaadwillig vervaardigde webinhoud kan leiden tot universele cross-site-scripting

Beschrijving: er was een logicaprobleem bij de verwerking van geladen documenten. Dit probleem is opgelost door een verbeterd statusbeheer.

CVE-2019-8690: Sergei Glazunov van Google Project Zero

WebKit

Beschikbaar voor: Windows 7 en hoger

Impact: het verwerken van kwaadwillig vervaardigde webinhoud kan leiden tot het uitvoeren van willekeurige code

Beschrijving: meerdere problemen met geheugenbeschadiging zijn verholpen door een verbeterde verwerking van het geheugen.

CVE-2019-8644: G. Geshev in samenwerking met het Zero Day Initiative van Trend Micro

CVE-2019-8666: Zongming Wang (王宗明) en Zhe Jin (金哲) van het Chengdu Security Response Center van Qihoo 360 Technology Co. Ltd.

CVE-2019-8669: akayn in samenwerking met het Zero Day Initiative van Trend Micro

CVE-2019-8671: Apple

CVE-2019-8672: Samuel Groß van Google Project Zero

CVE-2019-8673: Soyeon Park en Wen Xu van het SSLab van Georgia Tech

CVE-2019-8676: Soyeon Park en Wen Xu van het SSLab van Georgia Tech

CVE-2019-8677: Jihui Lu van het Tencent KeenLab

CVE-2019-8678: Anthony Lai (@darkfloyd1014) van Knownsec, Ken Wong (@wwkenwong) van VXRL, Jeonghoon Shin (@singi21a) van Theori, Johnny Yu (@straight_blast) van de VX Browser Exploitation Group, Chris Chan (@dr4g0nfl4me) van de VX Browser Exploitation Group, Phil Mok (@shadyhamsters) van de VX Browser Exploitation Group, Alan Ho (@alan_h0) van Knownsec, Byron Wai van VX Browser Exploitation, P1umer van het ADLab van Venustech

CVE-2019-8679: Jihui Lu van het Tencent KeenLab

CVE-2019-8680: Jihui Lu van het Tencent KeenLab

CVE-2019-8681: G. Geshev in samenwerking met het Zero Day Initiative van Trend Micro

CVE-2019-8683: lokihardt van Google Project Zero

CVE-2019-8684: lokihardt van Google Project Zero

CVE-2019-8685: akayn, Dongzhuo Zhao in samenwerking met het ADLab van Venustech, Ken Wong (@wwkenwong) van VXRL, Anthony Lai (@darkfloyd1014) van VXRL en Eric Lung (@Khlung1) van VXRL

CVE-2019-8686: G. Geshev in samenwerking met het Zero Day Initiative van Trend Micro

CVE-2019-8687: Apple

CVE-2019-8688: Insu Yun van het SSLab van Georgia Tech

CVE-2019-8689: lokihardt van Google Project Zero

Bijgewerkt op 11 september 2019

WebKit

Beschikbaar voor: Windows 7 en hoger

Impact: het verwerken van kwaadwillig vervaardigde webinhoud kan leiden tot universele cross-site-scripting

Beschrijving: er was een logicaprobleem bij de verwerking van synchroon geladen pagina’s. Dit probleem is opgelost door een verbeterd statusbeheer.

CVE-2019-8649: Sergei Glazunov van Google Project Zero

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.