De privémodus in- of uitschakelen op uw iPad

De privémodus beschermt uw privégegevens en zorgt ervoor dat sommige websites uw zoekgedrag niet kunnen volgen. Safari houdt geen bezochte pagina's bij, en ook geen zoekgeschiedenis of gegevens voor automatisch invullen.

De privémodus inschakelen

1. Open Safari op uw iPad.
  2. Houd de tabbladenknop  ingedrukt.
  3. Tik op 'Nieuw privétabblad'.
    iPad met Safari-menu voor tabbladopties

Als de privémodus is ingeschakeld, wordt de Safari-adresbalk zwart of donker weergegeven in plaats van wit of grijs, en zijn de knoppen zwart in plaats van blauw.

De privémodus uitschakelen

1. Tik op de tabbladenknop
  2. Tik op 'Privé'  om de lijst van tabgroepen weer te geven.
  3. Tik op 'Tabbladen' bovenaan de lijst van tabgroepen.