Over migratie van tekeningen in Notities naar iOS 13 en iPadOS

In iOS 13 en iPadOS kunt u in de Notities-app tekeningen bekijken die u in een oudere OS-versie hebt aangemaakt. U moet uw tekeningen echter wel bijwerken om ze te wijzigen.

Om alle tekeningen in een notitie bij te werken, tikt u op een tekening en dan op 'Werk tekeningen bij'.

Nadat u de tekeningen hebt bijgewerkt:

• kunnen u en medewerkers de tekeningen wijzigen op apparaten met iOS 13 en iPadOS.
  • kunnen u en medewerkers de tekeningen wel bekijken, maar niet wijzigen op apparaten met oudere OS-versies.

iPadOS is binnenkort beschikbaar.