De Beats-app voor Android gebruiken

U kunt de Beats-app voor Android gebruiken om uw apparaten te koppelen en de firmware bij te werken.

Download de Beats-app via de Google Play Store en gebruik de app om uw Beats-producten met uw Android-apparaat te koppelen. U kunt de instellingen bekijken en aanpassen in de app nadat u uw Beats hebt gekoppeld.

Om de Beats-app voor Android te gebruiken, hebt u een van deze Beats-producten nodig, en:

• Android 7.0 of hoger
  • Marshmallow of hoger

Uw apparaten koppelen

Zorg er eerst voor dat uw product in de koppelingsmodus staat door de koppelingsknop ingedrukt te houden totdat het ledlampje begint te knipperen. Houd vervolgens uw Beats-product in de buurt van uw Android-apparaat om de koppelingskaart te zien. Als u de koppelingskaart niet ziet, kan het zijn dat u toegang tot uw locatie moet toestaan:

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Beveiliging en locatie' > 'Locatie'.
  2. Zorg ervoor dat 'Gebruik locatie' is ingeschakeld.
  3. Open de Beats-app.
  4. Tik linksboven op het menu van de app en selecteer 'Appinstellingen'.
  5. Selecteer 'Android-instellingen' > 'Bevoegdheden' en zorg ervoor dat 'Locatie' is ingeschakeld.

Android-koppelingskaart

Uw instellingen bekijken en wijzigen

Open de Beats-app om het batterijniveau van uw apparaat te bekijken, de naam van uw apparaat te wijzigen of andere instellingen aan te passen.

Beats-apparaatinstellingen

Batterijlading bekijken

U kunt het batterijniveau bovenaan het scherm bekijken, boven de naam van uw Beats-product.

Controleren op firmware-updates

Als u een melding krijgt dat u de firmware moet bijwerken, volgt u de instructies in de melding om de firmware bij te werken. Houd de Beats-app geopend totdat de update is voltooid.

De naam van uw Beats wijzigen

1. Tik op 'Wijzig naam'.
  2. Voer een naam in. Als u wilt dat de app een naam voor u genereert, tikt u op 'Stel een naam voor'.

Uw Beats registreren

1. Tik op 'Registreer'.
  2. Tik op 'Serienummer' en voer het serienummer van uw Beats-product in.

Het serienummer vinden

Zoek in het gedeelte 'Onder de motorkap' naar 'Serienummer'.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.