Schakelen tussen bibliotheken met de Muziek-app of Apple TV-app in macOS Catalina

Lees hoe u mediabibliotheken kunt upgraden en gebruiken en hoe u kunt schakelen tussen meerdere mediabibliotheken in macOS Catalina.

Uw iTunes-bibliotheek upgraden in macOS Catalina

Als u de Apple Music-app of Apple TV-app voor het eerst in macOS Catalina opent, wordt uw iTunes-bibliotheek geüpgraded zodat u deze kunt gebruiken met de nieuwe apps. Als u meerdere iTunes-bibliotheken hebt, moet u alle bibliotheken upgraden voordat ze kunt gebruiken en tussen ze kunt schakelen in macOS Catalina.

Naar een andere iTunes-bibliotheek schakelen

1. Houd de Option-toets ingedrukt en open vervolgens de Muziek-app of de Apple TV-app.
  2. Klik in het venster dat verschijnt op 'Kies bibliotheek'.
  3. Selecteer een bibliotheek en klik op 'Kies'.

Meer informatie over wat er gebeurt wanneer u een andere iTunes-bibliotheek upgradet.