Als een extern apparaat niet wordt herkend op uw MacBook Pro (13-inch, 2019, twee Thunderbolt 3-poorten)

Uw Mac herkent een extern apparaat mogelijk niet als het meer stroom nodig heeft dan de Mac kan leveren.

Als u een extern apparaat wilt aansluiten op uw MacBook Pro (13-inch, 2019, twee Thunderbolt 3-poorten) maar het niet wordt herkend, heeft het apparaat mogelijk te veel stroom nodig van uw Mac en voldoet het mogelijk niet aan de voedingsspecificaties voor Thunderbolt 3 (USB-C). Externe apparaten, zoals externe harde schijven, kunnen alleen op een Mac-computer worden aangesloten als deze voldoen aan de specificaties die door Thunderbolt 3 (USB-C) worden ondersteund.

Probeer een USB-hub, Thunderbolt 3 (USB-C)-hub of lichtnetadapter te gebruiken

Als een extern apparaat meer stroom nodig heeft dan de Mac kan leveren, kunt u het apparaat proberen aan te sluiten op een USB-hub of Thunderbolt 3 (USB-C)-hub met voeding, of op zijn eigen lichtnetadapter. Vervolgens sluit u de hub of het externe apparaat aan op uw Mac.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.