Het LG UltraFine 5K-display gebruiken met uw Mac of iPad

Lees hier meer over het LG UltraFine 5K-display en hoe u het gebruikt met uw Mac of iPad.

Over het LG UltraFine 5K-display

Het LG UltraFine 5K-display heeft een resolutie van 5120 x 2880, een breed kleurengamma (P3) en een helderheid van 500 nits. Stereoluidsprekers, een camera en een microfoon zijn ingebouwd. Dankzij de integratie met macOS kunt u het volume en de helderheid van het beeldscherm aanpassen zonder dat daar fysieke knoppen op het beeldscherm voor nodig zijn.

U kunt de meegeleverde Thunderbolt 3 (USB-C)-kabel Thunderbolt 3-logo of de USB-C-kabel gebruiken om uw Mac of iPad aan te sluiten. Het beeldscherm heeft één Thunderbolt 3 (USB-C)-poort die tot 94 W laadvermogen levert aan uw Mac-laptop of iPad en drie USB-C-poorten die fungeren als downstream-USB-C-poorten (tot 5 Gbps) om andere apparaten en accessoires aan te sluiten.

Systeemvereisten en compatibele Mac- en iPad-modellen

Het LG UltraFine 5K-display (model 27MD5KL-B) vereist een Mac met USB-C-poort of Thunderbolt 3 (USB-C)-poort en macOS Mojave 10.14.6 of hoger of een iPad met USB-C-poort en iOS 12.4 of hoger. Als uw Mac Thunderbolt 2-poorten heeft, kunt u een Thunderbolt 3-naar-Thunderbolt 2-adapter gebruiken om de Mac op het beeldscherm aan te sluiten.

5120 x 2880 bij 60 Hz

U kunt het LG UltraFine 5K-display gebruiken met deze Mac- en iPad-modellen bij volledige 5K-resolutie:

Mac Studio biedt ondersteuning voor maximaal vier LG UltraFine 5K-displays.

MacBook Pro-modellen met de M1 Pro-chip bieden ondersteuning voor twee LG UltraFine 5K-displays. MacBook Pro-modellen met de M1 Max-chip bieden ondersteuning voor drie LG UltraFine 5K-displays.

15-inch en 16-inch MacBook Pro-modellen met Intel-processor bieden ondersteuning voor twee LG UltraFine 5K-displays. Als u twee LG UltraFine 5K-displays wilt gebruiken, moet u het ene display aansluiten op een Thunderbolt 3 (USB-C)-poort aan de linkerkant van uw MacBook Pro en het andere op een Thunderbolt 3 (USB-C)-poort aan de rechterkant.

De 13-inch MacBook Pro, Mac mini, MacBook Air en iMac ondersteunen één LG UltraFine 5K-display.

iMac Pro biedt ondersteuning voor twee LG UltraFine 5K-displays geconfigureerd als een Dual-link SST met 5120 x 2880 10bpc bij 60 Hz.

Mac Pro ondersteunt maximaal zes LG UltraFine 5K-displays, afhankelijk van de geïnstalleerde grafische kaart. Lees hoe u meerdere beeldschermen aansluit op uw Mac Pro (2019).

3840 x 2160 bij 60 Hz

U kunt het LG UltraFine 5K-display gebruiken met een resolutie van 3840 x 2160 bij 60 Hz op deze apparaten:

3840 x 2160 bij 30 Hz

U kunt het LG UltraFine 5K-display gebruiken bij een resolutie van 3840 x 2160 bij 30 Hz met deze iPad-modellen:

3840 x 1800 bij 60 Hz

U kunt het LG UltraFine 5K-display gebruiken bij een resolutie van 3840 x 1800 bij 60 Hz met dit Mac-model:

• Mac mini geïntroduceerd in 2014, bij voorkeur met macOS 10.12.4 of hoger

Lees hier hoe u de resolutie van het beeldscherm aanpast.

Als u problemen hebt met het aansluiten van het beeldscherm

• Het LG UltraFine 5K-display ondersteunt geen seriegeschakelde beeldschermen. De drie USB-C-poorten op het display bieden alleen extra connectiviteit voor USB 3-apparaten.
  • Hulp bij videoproblemen als uw beeldscherm niet wordt ingeschakeld bij gebruik van de juiste kabel.
  • Als het LG UltraFine 5K-display niet wordt ingeschakeld nadat u de stappen in het bovenstaande artikel hebt gevolgd, neemt u contact op met LG om service te krijgen voor uw beeldscherm.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.