Abonneren op Apple Arcade

Neem een abonnement op Apple Arcade voor onbeperkte toegang tot een zorgvuldig samengestelde verzameling van nieuwe games op uw iPhone, iPad, iPod touch, Mac en Apple TV.

Apple Arcade is een abonnementsservice die u en uw gezin onbeperkte toegang geeft tot een uitgebreide catalogus met nieuwe games die u op al uw apparaten kunt spelen, online of offline.

Word abonnee van Apple Arcade

Meer informatie over Apple Arcade en Apple Arcade-prijzen.

De voorzieningen en functies van Apple Arcade kunnen per land of regio verschillen. Lees hier wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Abonneren op Apple Arcade

U kunt ook andere games kopen en downloaden uit de App Store zonder een abonnement te nemen op Apple Arcade. Apple Arcade-games zijn alleen beschikbaar met een Apple Arcade-abonnement. Als u wilt zien welke games Apple Arcade te bieden heeft voordat u zich abonneert, tikt u in de App Store op het tabblad 'Arcade'. Scrol helemaal omlaag en tik of klik op 'Bekijk alle games'. Zorg dat uw iPad is bijgewerkt naar de meest recente versie van iPadOS, uw iPhone of iPod touch naar de meest recente versie van iOS, uw Mac naar de meest recente versie van macOS of uw Apple TV naar de meest recente versie van tvOS. Volg daarna deze stappen om u te abonneren op Apple Arcade:

1. Ga op uw iPhone, iPad, iPod touch of Mac in de App Store naar het tabblad 'Arcade' en kijk of u het aanbod voor het abonnement kunt vinden. Open de Arcade-app op uw Apple TV om het aanbod voor het abonnement te zien. Als u dit niet ziet, probeert u een Apple Arcade-game te downloaden en u wordt gevraagd om u te abonneren.
  2. Tik of klik op het aanbod voor een proefabonnement. (Eén proefabonnement per Apple ID.) Als u 'Delen met gezin' gebruikt, krijgt u toegang tot Apple Arcade voor maximaal zes gezinsleden, inclusief uzelf. Als 'Delen met gezin' is ingeschakeld en iemand in uw gezin wil zich abonneren, dan ziet u een bericht dat u al toegang hebt tot dat abonnement als u probeert zich te abonneren.
  3. Log desgevraagd in met de Apple ID die u hebt gebruikt voor Media en Aankopen.* Als u geen Apple ID hebt, volgt u de aanwijzingen om er een aan te maken. Als u niet zeker weet of u een Apple ID hebt, kunnen we u daarbij helpen.
  4. Bevestig uw factuurgegevens als daarom wordt gevraagd. U moet mogelijk een geldige betaalmethode toevoegen.
  5. Ga akkoord met de voorwaarden als u hierom wordt gevraagd.

* Als u om een verificatiecode wordt gevraagd, is twee-factor-authenticatie ingeschakeld voor uw Apple ID. Lees meer over twee-factor-authenticatie en wat u moet doen als u nog steeds niet kunt inloggen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.