Word abonnee van Apple Arcade

Abonneer u op Apple Arcade voor onbeperkte toegang tot een zorgvuldig samengestelde verzameling van meer dan 100 nieuwe games op uw iPhone, iPad, iPod touch, Mac en Apple TV.

Met een abonnement op Apple Arcade kunt u meer dan 100 games spelen op uw iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Apple TV. Als u Delen met gezin gebruikt, kunt u toegang krijgen tot Apple Arcade voor maximaal zes gezinsleden. U kunt games spelen op verschillende apparaten, zolang u bent ingelogd met dezelfde Apple ID.

Meer informatie over Apple Arcade en prijzen.

Abonneren op Apple Arcade >

De beschikbaarheid van Apple Arcade en de functie Apple Arcade kan per land of regio verschillen. Lees hier wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Voordat u abonnee wordt

Zorg ervoor dat u een iPhone of iPod touch met iOS 13, een iPad met iPadOS 13, een Mac met macOS 10.15 of een Apple TV met tvOS 13 hebt. Volg de onderstaande stappen om u te abonneren op Apple Arcade.

Open de App Store

Ga op uw iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Apple TV naar het tabblad 'Arcade' in de App Store en zoek de abonnementsaanbieding op. Als u deze niet ziet, probeert u een Apple Arcade-game te downloaden en u wordt gevraagd om u te abonneren.

Start een proefabonnement

Tik of klik op het aanbod voor een proefabonnement. (Eén proefabonnement per Apple ID.)

Als u Delen met gezin gebruikt en iemand in uw gezin abonneert zich, dan ziet u een bericht dat u al toegang hebt tot dat kanaal als u probeert zich te abonneren.

Log in met uw Apple ID en wachtwoord

U wordt mogelijk gevraagd om uw Apple ID en wachtwoord in te voeren. Zorg ervoor dat u inlogt met de Apple ID die u gebruikt voor aankopen in de App Store.

Als u geen Apple ID hebt, volgt u de aanwijzingen om er een aan te maken. Als u niet zeker weet of u een Apple ID hebt, kunnen we u daarbij helpen.

Als u om een verificatiecode wordt gevraagd, hebt u twee-factor-authenticatie op uw Apple ID. Meer informatie over twee-factor-authenticatie en wat u moet doen als u nog steeds niet kunt inloggen.

Bevestig uw gegevens

Zorg ervoor dat u een geldige betaalmethode hebt ingesteld voor uw Apple ID en ga akkoord met de voorwaarden.

Gaan spelen

Meer informatie over hoe u games speelt met Apple Arcade en gamecontrollers en Game Center gebruikt.

Meer informatie

• U kunt andere games kopen zonder een abonnement te nemen op Apple Arcade. Apple Arcade-games zijn echter alleen beschikbaar met een Apple Arcade-abonnement.
  • Lees hier hoe u uw abonnement opzegt.
  • Met Delen met gezin heeft iedereen in uw gezin toegang tot Apple Arcade wanneer één persoon in uw gezin zich erop abonneert.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.