Ledflitsmeldingen ontvangen op een iPhone of iPad

De ledflits naast de cameralens op de achterkant van een iPhone of iPad kan worden ingesteld om te gaan knipperen wanneer het apparaat vergrendeld is en u een melding ontvangt. Dit kan handig zijn voor iedereen die de hoorbare meldingen mogelijk niet kan opmerken.

Zo schakelt u ledflitsmeldingen in

1. Open de Instellingen-app, tik op 'Toegankelijkheid' en tik vervolgens op 'Audio/Visueel'.
  2. Schakel 'Ledflits bij melding' in.

Om ledflitsen te voorkomen wanneer uw iPhone of iPad* in de stille modus staat, schakelt u 'Flits bij uitgeschakeld geluid' uit.

Ledflits bij melding werkt alleen wanneer het apparaat vergrendeld is.

* Ledflits bij melding is beschikbaar voor iPad Pro (9,7-inch), iPad Pro (10,5-inch), iPad Pro 12,9-inch (2e generatie) en nieuwer, iPad Pro 11-inch (alle modellen) en iPad mini (6e generatie).