Ledflitsmeldingen ontvangen op een iPhone of iPad Pro

De ledflits op een iPhone of iPad Pro kan worden ingesteld om te gaan knipperen wanneer het apparaat vergrendeld is en u een bericht ontvangt. Dit kan handig zijn als u geen enkele melding wilt missen terwijl uw apparaat vergrendeld en het geluid uitgeschakeld is.

Zo schakelt u ledflitsmeldingen in

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' en selecteer 'Audio/Visueel'.
  2. Schakel 'Ledflits bij melding' in.
  3. Schakel 'Flits bij uitgeschakeld geluid' in als u alleen ledflitsmeldingen wilt ontvangen wanneer het geluid van uw iPhone of iPad Pro* uitgeschakeld is.

Ledflits bij melding werkt alleen wanneer het apparaat vergrendeld is.

* Ledflits bij melding is beschikbaar voor iPad Pro-modellen die in 2016 of later zijn geïntroduceerd.