Als de AirPod links of rechts niet werkt

Lees wat u moet doen als de AirPod (1e of 2e generatie) links of rechts geen audio afspeelt.

1. Plaats beide AirPods in de oplaadcase.
  2. Controleer of beide AirPods worden opgeladen. Lees wat u moet doen als uw AirPods of oplaadcase niet opladen.
  3. Sluit het deksel en wacht 30 seconden.
  4. Test beide AirPods.

Stel de AirPods opnieuw in als de AirPods nog steeds niet werken:

1. Ga op het iOS-apparaat naar 'Instellingen' > 'Bluetooth'.
  2. Tik op het 'i'-symbool info-symbool naast de AirPods.
  3. Tik op 'Vergeet dit apparaat' en tik vervolgens om te bevestigen.
  4. Plaats beide AirPods in de case en sluit het deksel.
  5. Wacht 30 seconden en open het deksel.
  6. Houd de setupknop ingedrukt tot u ziet dat het statuslampje een paar keer oranje knippert en vervolgens doorlopend wit knippert.
  7. Verbind de AirPods opnieuw door ze dicht bij uw apparaat te plaatsen. Volg de aanwijzingen op het scherm van het apparaat.

U moet mogelijk ook uw AirPods schoonmaken. Als u nog steeds hulp nodig hebt, neemt u contact op met Apple Support.