Als de linker- of rechter-AirPod niet werkt

Lees hier wat u moet doen als de linker- of rechter-AirPod geen audio afspeelt.

Als één AirPod geen geluid produceert

1. Zorg ervoor dat uw oplaadcase volledig is opgeladen.
  2. Plaats beide AirPods in de oplaadcase en laat ze 30 seconden opladen.
  3. Open de oplaadcase in de buurt van uw iPhone of iPad.
    AirPods en oplaadcase
  4. Controleer de batterijstatus op uw iPhone of iPad om te controleren of elke AirPod wordt opgeladen .
    Batterijstatus van AirPods op het iPhone-scherm
  5. Doe beide AirPods in uw oren.
  6. Speel audio af om beide AirPods te testen.
  7. Als een AirPod nog steeds niet werkt, stelt u de AirPods opnieuw in.

Als één AirPod een laag volume produceert

Als de linker- of rechter-AirPod geen geluid afspeelt of als het volume te zacht is, volgt u deze stappen:

1. Controleer het microfoon- en luidsprekergaas op elke AirPod.
    microfoon en luidspreker van een AirPod
  2. Als u vuil ziet, maakt u de AirPods schoon volgens de richtlijnen in dit artikel en kijkt u of het probleem is opgelost.
  3. Ga naar 'Instellingen'> 'Toegankelijkheid' > 'Audio/Visueel' > 'Balans' en zorg ervoor dat de balans in het midden staat.