Uw gerepareerde of vervangen iPad gebruiken

Hier leest u hoe u uw gerepareerde of vervangen iPad gebruikt.

1. Als u uw iPad gebruikt met een simkaart, plaatst u de simkaart in uw iPad.
  2. Zet een iCloud- of iTunes-reservekopie terug op uw iPad.
  3. Zoek mijn iPhone zou standaard ingeschakeld moeten zijn op uw iPad, maar u kunt zelf controleren of Zoek mijn iPhone is ingeschakeld.

©2019 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple, het Apple logo, iPad en iTunes zijn handelsmerken van Apple Inc. die zijn gedeponeerd in de VS en andere landen. AppleCare en iCloud zijn servicemerken van Apple Inc. die zijn gedeponeerd in de VS en andere landen. Andere in dit document vermelde product- en bedrijfsnamen zijn mogelijk handelsmerken van hun respectieve bedrijven.