Als u het 'i'-symbool niet kunt vinden op uw Apple Watch

Als u een Apple Watch handmatig koppelt, wordt u gevraagd op het 'i'-symbool te tikken. Als u het 'i'-symbool niet ziet, moet u de Watch mogelijk eerst loskoppelen of wissen.

Controleer of de Watch niet al is gekoppeld

U kunt een Apple Watch alleen koppelen met uw iPhone als deze niet al is gekoppeld. Als u op uw Apple Watch nog steeds de tijd, het toegangsscherm of apps kunt zien, is uw Watch mogelijk nog aan een iPhone gekoppeld.

Voordat u weer kunt koppelen, moet u de Watch loskoppelen van uw iPhone of de Watch wissen. U kunt dit doen met een van de volgende methoden:

Loskoppelen met uw iPhone

1. Open de Watch-app op uw iPhone, tik op het tabblad 'Mijn Watch' en tik vervolgens op 'Alle Apple Watches' bovenaan het scherm.
  2. Tik op het 'i'-symbool naast de Watch die u wilt loskoppelen en tik op 'Koppel Apple Watch los'.
  3. Tik opnieuw om te bevestigen en wacht tot uw Watch is losgekoppeld.
  4. Nadat uw Apple Watch is losgekoppeld, kunt u deze opnieuw koppelen

Uw Apple Watch wissen

1. Open de Instellingen-app op uw Watch en tik vervolgens op 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in'.
  2. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen' en tik opnieuw om te bevestigen.
  3. Wacht tot uw Watch is losgekoppeld.
  4. Nadat uw Apple Watch is losgekoppeld, kunt u deze opnieuw koppelen

Als de koppelingsprocedure vastloopt

Als de koppelingsprocedure van de Apple Watch lijkt te zijn vastgelopen (de koppelingsanimatie blijft bijvoorbeeld enkele minuten op het scherm staan), kan het helpen om de Watch opnieuw in te stellen:

1. Houd de Digital Crown ingedrukt terwijl uw Apple Watch zich in de koppelingsmodus bevindt.
  2. Tik op 'Stel opnieuw in' wanneer dit wordt weergegeven op uw Watch.
  3. Nadat uw Watch opnieuw is ingesteld, kunt u deze opnieuw koppelen.

Het 'i'-symbool vinden

Als u uw Apple Watch hebt losgekoppeld of gewist en handmatig configureert, vindt u het 'i'-symbool rechtsonder op het scherm. Tik op het 'i'-symbool om de naam van uw Watch te bekijken en deze handmatig te koppelen.

Bericht 'Houd iPhone dicht bij Apple Watch' om te beginnen met koppelen.

'i'-symbool op een niet-gekoppelde Apple Watch

De infoknop wordt rechtsonder op het koppelingsanimatiescherm weergegeven.

'i'-symbool op koppelingsanimatiescherm