Als uw AirPods niet worden opgeladen

Lees hier wat u moet doen als u uw AirPods niet kunt opladen.

Aansluitingen controleren

Als u AirPods of AirPods Pro hebt, controleert u of de Lightning-naar-USB-kabel stevig in de oplaadcase en USB-lichtnetadapter zit. Sluit de lichtnetadapter op de juiste manier aan op een stopcontact.

Als u een Qi-compatibele oplader gebruikt met uw AirPods of AirPods Pro, controleert u of de kabel stevig in de oplader zit en of het andere uiteinde correct is aangesloten op een stopcontact.

Als u AirPods Max hebt, controleert u of de USB-C-naar-Lightning-kabel stevig in de USB-lichtnetadapter zit. Sluit de lichtnetadapter op de juiste manier aan op een stopcontact.

Uw AirPods opladen

Als u AirPods of AirPods Pro hebt, plaatst u beide AirPods in de oplaadcase en sluit u het deksel. Laad de AirPods ten minste 15 minuten op met de kabel die is meegeleverd met uw AirPods.

Als u AirPods Max hebt, laadt u deze ten minste 5 minuten op met de meegeleverde kabel. Bewaar de AirPods Max in de Smart Case wanneer u ze niet gebruikt, zodat de energiebesparingsstand wordt ingeschakeld en batterijlading wordt behouden.

Als u de draadloze oplaadcase hebt voor uw AirPods of AirPods Pro en een Qi-compatibele oplader gebruikt, plaatst u de case met het statuslampje naar boven. Het statuslampje zou enkele seconden ingeschakeld moeten worden en vervolgens uitgeschakeld moeten worden, terwijl het opladen doorgaat. Verplaats de case als het lampje niet wordt ingeschakeld. Als de case nog steeds niet wordt opgeladen, probeer dan de kabel die is meegeleverd met de case te gebruiken voor het opladen.

AirPods en oplaadcases

De batterijstatus controleren

Als u AirPods of AirPods Pro hebt, opent u het deksel van de oplaadcase met de AirPods erin en houdt u de oplaadcase dicht bij uw iOS-apparaat. Als u AirPods Max hebt, opent u de Smart Case en houdt u de case dicht bij uw iOS-apparaat. Naast het batterijsymbool ziet u een oplaadsymbool onder uw AirPods.

Als u de AirPods nog steeds niet kunt opladen, neemt u contact op met Apple Support.

Batterijstatus van AirPods Max