Uw AirPods opnieuw instellen

U moet uw AirPods (1e of 2e generatie) mogelijk opnieuw instellen als u ze niet kunt verbinden, als ze niet opladen of om een ander probleem op te lossen.1 Deze stappen werken met de draadloze oplaadcase en de standaard Lightning-oplaadcase.

Ga op uw iOS-apparaat naar 'Instellingen'

Ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en tik op het symbool 'i' naast de AirPods.2 Tik nu op 'Vergeet dit apparaat' en tik nogmaals om te bevestigen.

Plaats de AirPods in de case

Sluit het deksel. Wacht 30 seconden en open het deksel.

Stel de AirPods opnieuw in

Houd de instelknop op de achterkant van de oplaadcase ingedrukt, totdat het statuslampje een paar keer oranje en daarna continu wit knippert.

Verbind de AirPods opnieuw

Houd de AirPods in de buurt van het apparaat. Volg de aanwijzingen op het scherm van het apparaat.

Meer informatie

Meer informatie over de configuratie van AirPods op andere Bluetooth-apparaten. Als een van de AirPods is vervangen en u er geen verbinding mee krijgt, leest u hier meer over vervangende AirPods.

1. Wanneer u de AirPods opnieuw instelt, worden ook de instellingen voor uw AirPods opnieuw ingesteld. U kunt uw instellingen ook weer wijzigen.
  2. Ga naar de volgende stap als u de AirPods niet ziet in 'Instellingen' > 'Bluetooth'.