Uw AirPods opnieuw instellen

U moet uw AirPods mogelijk opnieuw instellen als u ze niet kunt verbinden, als ze niet worden opgeladen of om een ander probleem op te lossen.1

Plaats de AirPods in de case

Sluit de klep. Wacht 30 seconden en open de klep.

Ga op een iPhone, iPad of iPod touch naar Instellingen

Ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en tik op het symbool 'i' naast de AirPods.2 Tik op 'Vergeet dit apparaat' en tik nogmaals om dit te bevestigen.

Uw AirPods opnieuw instellen

Zorg dat de klep open is en houd de configuratieknop op de achterkant van de case ongeveer 15 seconden ingedrukt totdat het statuslampje oranje knippert.

Verbind de AirPods opnieuw

Zorg dat de klep open is en plaats de AirPods dicht bij uw apparaat. Volg de aanwijzingen op het scherm van het apparaat.

Meer informatie

Meer informatie over de configuratie van AirPods op andere Bluetooth-apparaten. Als een van de AirPods is vervangen en u er geen verbinding mee krijgt, leest u hier meer over vervangende AirPods.

1. Wanneer u de AirPods opnieuw instelt, worden ook de instellingen voor uw AirPods opnieuw ingesteld. U kunt de instellingen weer aanpassen.
  2. Ga naar de volgende stap als u de AirPods niet ziet in 'Instellingen' > 'Bluetooth'.