De Apple TV-app of Apple TV+ app downloaden op uw smart-tv, streamingapparaat of gameconsole

Lees hoe u de Apple TV-app of Apple TV+ app instelt op uw compatibele apparaat.

Het tabblad 'Kijk nu' in de Apple TV-app op een smart-tv

De Apple TV-app of Apple TV+ app downloaden

1. Ga naar de App Store van uw apparaat en zoek naar de Apple TV-app of Apple TV+ app. Als u de gewenste app niet ziet, controleert u de compatibiliteit van uw apparaat.1
  2. Download de app.
  3. Open de app en volg de instructies om de configuratie te voltooien.

Als u nog niet bent ingelogd met uw Apple ID, opent u de app en gaat u naar 'Instellingen’ > 'Accounts'. Kies vervolgens een optie 'Log in'.

Als u het materiaal niet kunt bekijken, moet u wellicht uw Apple ID voorbereiden voor aankopen.

De Apple TV-app of Apple TV+ app opnieuw instellen

Opnieuw instellen verwijdert uw persoonsgegevens en herstelt de apps naar hun oorspronkelijke instellingen. Als u van plan bent uw apparaat te verkopen of weg te geven, wilt u mogelijk de Apple TV-app of Apple TV+ app opnieuw instellen. Als u de app wilt verwijderen, kunt u deze ook opnieuw instellen.

1. Open de Apple TV-app of Apple TV+ app.
  2. Ga naar 'Instellingen'.
  3. Kies de optie 'Stel opnieuw in'.

Als u uw apparaat bent kwijtgeraakt of er geen toegang toe hebt, maar nog steeds bent ingelogd bij de Apple TV-app of Apple TV+ app, verwijdert u het apparaat uit uw Apple ID-apparaatlijst.

Als u de Apple TV-app of Apple TV+ app opnieuw instelt op een smart-tv die ook is ingelogd bij de Apple Music-app, wordt de Apple Music-app ook hersteld naar de oorspronkelijke instellingen.

Hulp nodig?

1. De beschikbaarheid van de Apple TV-app en Apple TV+ app kan per land en regio verschillen. Lees wat er in uw land of regio beschikbaar is. De functies van de Apple TV-app en Apple TV+ app en de ondersteunde apparaten kunnen eveneens per land en regio verschillen.
  2. Op Amazon Fire TV-, Android TV- en Sony TV-apparaten kunt u geen materiaal kopen via de Apple TV-app. U kunt wel materiaal kopen, huren of abonneren op een ander ondersteund apparaat en dit vervolgens bekijken via de Apple TV-app op uw Amazon Fire TV-, Android TV- of Sony TV-apparaat.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.