Als uw foto's niet worden weergegeven in GarageBand nadat u macOS Mojave hebt geïnstalleerd

Na installatie van macOS Mojave op uw Mac krijgt u in GarageBand mogelijk geen toegang tot uw foto's.

Als uw foto's niet worden weergegeven in GarageBand, sluit u de app en verleent u de app vervolgens toegang tot Foto's in Systeemvoorkeuren:

1. Stop GarageBand.
  2. Kies het Apple-menu () > 'Systeemvoorkeuren', klik op 'Beveiliging en privacy' en vervolgens op 'Privacy'.
  3. Selecteer 'Foto's'.
  4. Selecteer het aankruisvak naast 'GarageBand' om GarageBand toegang te verlenen tot uw foto's.
    Systemvoorkeuren met het gedeelte 'Foto's' op het tabblad 'Privacy' in het paneel 'Beveiliging en privacy'.