Een groepsgesprek verlaten op uw iPhone, iPad of iPod touch

Lees hoe u in de Berichten-app meldingen van een groepsgesprek uitschakelt of het gesprek verlaat.

In Berichten kunt u een groepsgesprek op elk moment verlaten, zolang er nog drie andere personen deelnemen aan het gesprek. U kunt een groepsgesprek alleen verlaten als alle deelnemers iMessage gebruiken. Lees over het verschil tussen iMessage en sms/mms.

Een groepsgesprek verlaten

1. Ga naar het groepsgesprek dat u wilt verlaten.
  2. Tik bovenaan het gesprek.
  3. Tik op  en tik vervolgens op 'Verlaat dit gesprek'.

Als u geen optie ziet om het gesprek te verlaten, betekent dat mogelijk dat een of meer deelnemers een apparaat zonder iMessage gebruiken. U kunt uzelf niet uit dergelijke groepsgesprekken verwijderen, maar u kunt wel meldingen voor het gesprek uitschakelen.

Berichten dempen

1. Ga naar het groepsgesprek.
  2. Tik bovenaan het gesprek en tik vervolgens op .
  3. Schakel 'Verberg meldingen' in.

U kunt ook naar links vegen over het groepsgesprek en op 'Verberg meldingen' tikken. Wanneer 'Verberg meldingen' is ingeschakeld, wordt er een maansymbool maansymbool naast het gesprek weergegeven.

Met 'Verberg meldingen' worden meldingen alleen voor een specifiek groepsgesprek uitgeschakeld, niet voor het hele apparaat. U ontvangt nog steeds alle andere berichten en ziet meldingen voor deze berichten op uw toegangsscherm. Meer informatie over uw meldingen beheren.

Meer informatie over Berichten