Een groepsgesprek verlaten op uw iPhone, iPad of iPod touch

Lees hoe u in de Berichten-app meldingen van een groepsgesprek uitschakelt of het gesprek verlaat.

een gesprek verlaten

Een groepsgesprek verlaten

In de Berichten-app kunt u een groepsgesprek op elk moment verlaten, zolang er nog drie andere personen deelnemen aan het gesprek. Dit doet u als volgt:

1. Ga naar het groepsgesprek dat u wilt verlaten.
  2. Tik bovenin het gesprek.
  3. Tik op info-symbool en tik vervolgens op 'Verlaat dit gesprek'.

U kunt een groepsgesprek alleen verlaten als alle deelnemers iMessage gebruiken. Als u geen optie ziet om het gesprek te verlaten, betekent dat mogelijk dat een of meer deelnemers een apparaat zonder iMessage gebruiken. U kunt uzelf niet uit dergelijke groepsgesprekken verwijderen, maar u kunt wel meldingen voor het gesprek uitschakelen.

'Verberg meldingen' inschakelen

Berichtmeldingen uitschakelen

Als u meldingen van een groepsgesprek wilt verbergen, schakelt u 'Verberg meldingen' in:

1. Ga naar het groepsgesprek.
  2. Tik bovenin het gesprek en tik vervolgens op info-symbool.
  3. Schakel 'Verberg meldingen' in.

U kunt ook naar links vegen over het groepsgesprek en op 'Verberg meldingen' tikken. Wanneer 'Verberg meldingen' is ingeschakeld, wordt er een maansymbool maansymbool naast het gesprek weergegeven.

Met 'Verberg meldingen' worden meldingen alleen voor een specifiek groepsgesprek uitgeschakeld, niet voor het hele apparaat. U ontvangt nog steeds alle andere berichten en ziet meldingen voor deze berichten op uw toegangsscherm. Meer informatie over uw meldingen beheren.

Lees meer over Berichten