Een groepsgesprek verlaten op uw iPhone, iPad of iPod touch

Lees hoe u in de Berichten-app meldingen van een groepsgesprek uitschakelt of het gesprek verlaat.

In Berichten kunt u een groepsgesprek op elk moment verlaten, zolang er nog drie andere personen deelnemen aan het gesprek. U kunt een groepsgesprek alleen verlaten als alle deelnemers iMessage gebruiken. Lees over het verschil tussen iMessage en sms/mms.

iPhone waarop het scherm te zien is met de optie om het gesprek verlaten.

Een groepsgesprek verlaten

1. Ga naar het groepsgesprek dat u wilt verlaten.
  2. Tik bovenaan het gesprek.
  3. Tik op de knop 'Info' en tik vervolgens op 'Verlaat dit gesprek'.

Als u geen optie ziet om het gesprek te verlaten, betekent dat mogelijk dat een of meer deelnemers een apparaat zonder iMessage gebruiken. U kunt uzelf niet uit dergelijke groepsgesprekken verwijderen, maar u kunt wel meldingen voor het gesprek uitschakelen.

iPhone waarop het scherm te zien is met de optie voor het verbergen van meldingen.

Berichten dempen

1. Ga naar het groepsgesprek.
  2. Tik bovenaan het gesprek en tik vervolgens op de knop 'Info' .
  3. Schakel 'Verberg meldingen' in.

U kunt ook naar links vegen over het groepsbericht en op de knop 'Meldingen'  tikken als het groepsbericht niet is vastgezet. Als 'Verberg meldingen' is ingeschakeld, wordt er een maansikkel Maansikkel om aan te geven dat een bericht is gedempt. naast het gesprek weergegeven.

Met 'Verberg meldingen' worden meldingen alleen voor een specifiek groepsgesprek uitgeschakeld, niet voor het hele apparaat. U ontvangt nog steeds alle andere berichten en ziet meldingen voor deze berichten op uw toegangsscherm. Meer informatie over uw meldingen beheren.

Meer informatie over Berichten