Het serienummer van uw AirPods vinden

Uw AirPods en oplaadcase hebben hetzelfde serienummer. Zo kunt u het serienummer vinden.

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth'.1
  2. Zoek uw AirPods in de lijst (bijvoorbeeld 'Jans AirPods').
  3. Tik op de infoknop  naast uw AirPods om het serienummer te tonen.2

Het serienummer staat ook op de onderkant van het klepje:

Als u de oplaadcase niet bij de hand hebt, maar de oorspronkelijke verpakking wel, kunt u het serienummer vinden naast de streepjescode. Het serienummer staat ook op de originele verkoopbon of factuur.

1. Als uw apparaat een lagere softwareversie dan iOS 14 of iPadOS 14 gebruikt, vindt u het serienummer door naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info' te gaan. Scrol omlaag tot u de naam van uw AirPods ziet en tik op de naam.

2. Bij AirPods (2e generatie) en AirPods Pro heeft ook iedere afzonderlijke AirPod een eigen serienummer, dat op de AirPod zelf staat gedrukt. Als u uw AirPods of oplaadcase moet inleveren voor service, raadpleegt u het primaire serienummer, dat op de klep van de case staat gedrukt. U hebt de serienummers op de AirPods zelf niet nodig.