Het serienummer van uw AirPods vinden

Lees hier hoe u het serienummer van uw AirPods kunt vinden.

Het serienummer vinden in Instellingen in iOS of iPadOS

1. Doe de AirPods in uw oren en zorg dat ze verbonden zijn met uw iPhone of iPad. Ga vervolgens naar 'Instellingen' > 'Bluetooth'. U kunt ook naar 'Instellingen' > [uw AirPods] gaan.1
  2. Zoek uw AirPods in de lijst (bijvoorbeeld 'AirPods van John').
  3. Tik op de knop 'Meer informatie'  naast uw AirPods om het serienummer weer te geven.2

Bluetooth-instellingen op een iPhone

Het serienummer vinden op het apparaat

U vindt het serienummer op uw AirPods of op de oplaadcase.

AirPods of AirPods Pro

Als u AirPods of AirPods Pro hebt, hebben de AirPods en de oplaadcase hetzelfde serienummer. U vindt het serienummer aan de onderkant van het klepje van uw oplaadcase, draadloze oplaadcase, MagSafe-oplaadcase, Lightning-oplaadcase voor AirPods (3e generatie) of MagSafe-oplaadcase voor AirPods Pro (2e generatie).

Serienummer op de oplaadcase en draadloze oplaadcase voor AirPods

AirPods Max

Als u AirPods Max hebt, kunt u het linker magnetische oorkussen losmaken om het serienummer te zien.

Serienummer onder het linkerkussen

Het serienummer vinden op de originele verpakking

Als u de originele verpakking hebt, vindt u het serienummer naast de streepjescode. Het serienummer staat ook op de originele verkoopbon of factuur.

Serienummer op verpakking

1. Als uw apparaat een lagere softwareversie dan iOS 14 of iPadOS 14 gebruikt, vindt u het serienummer door naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info' te gaan. Scrol omlaag tot u de naam van uw AirPods ziet en tik op de naam.

2. Bij AirPods (2e en 3e generatie) en AirPods Pro (1e en 2e generatie) heeft ook iedere afzonderlijke AirPod een eigen serienummer, dat op de AirPod zelf gedrukt staat. Als u uw AirPods of oplaadcase moet inleveren voor service, hebt u het primaire serienummer nodig. U vindt dit op het klepje van de case. U hebt de serienummers op de AirPods zelf niet nodig.