Het serienummer van uw AirPods vinden

Uw AirPods en oplaadcase hebben hetzelfde serienummer. Zo kunt u het serienummer vinden.

Het serienummer* staat op de onderkant van de klep:

Als uw AirPods zijn verbonden met uw iOS-apparaat, kunt u ook naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info' > 'AirPods' gaan voor het serienummer:

Als u de oplaadcase niet bij de hand hebt, maar de oorspronkelijke verpakking wel, kunt u het serienummer vinden naast de streepjescode. Het serienummer staat ook op de originele verkoopbon of factuur.

* Bij AirPods (2e generatie) en AirPods Pro heeft ook iedere afzonderlijke AirPod een eigen serienummer, dat op de AirPod zelf staat gedrukt. Als u uw AirPods of oplaadcase moet inleveren voor service, raadpleegt u het primaire serienummer, dat op de klep van de case staat gedrukt. U hebt de serienummers op de AirPods zelf niet nodig.