Mobiele aanbieders vinden die eSIM-service aanbieden

Uw iPhone XS, iPhone XS Max of iPhone XR kan gebruikmaken van twee mobiele abonnementen: één op een nanosimkaart en het andere op een eSIM. Hier leest u welke mobiele aanbieders in uw land of regio mobiele abonnementen aanbieden op een eSIM, geactiveerd door een QR-code of via een app. Als uw iPhone ontgrendeld is, kunt u ook eSIM-abonnementen gebruiken die worden aangeboden door andere aanbieders.

Mobiele aanbieders

Oostenrijk

T-Mobile

Canada

Bell
Fido
Lucky Mobile
Rogers

Virgin

Kroatië

Hrvatski Telekom

Tsjechische Republiek

T-Mobile

Denemarken

3

Estland

Telia

Finland

Telia

Duitsland

O2
Telekom
Vodafone

Hong Kong

1O1O
3
csl
China Mobile Hong Kong
SmarTone

Hongarije

Magyar Telekom

India

Airtel
Reliance Jio

Koeweit

Ooredoo

Noorwegen

Telenor

Polen

Orange

Qatar

Ooredoo
Vodafone

Singapore

M1

Spanje
Movistar
Orange
Vodafone Spain

Zweden

3
Tele2

Zwitserland

Sunrise
Swisscom

Taiwan

APT

Thailand

AIS
dtac
True Move H

Verenigde Arabische Emiraten

du
Etisalat
Virgin Mobile

Verenigd Koninkrijk

EE

Verenigde Staten

AT&T
T-Mobile USA
Verizon Wireless

Wereldwijde netwerkaanbieders

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.