Apparaten die 'Hé, Siri' ondersteunen

Ontdek welke apparaten 'Hé, Siri' handsfree ondersteunen, zonder dat ze zijn aangesloten op een stroombron.

iPhone

• iPhone X of nieuwer
  • iPhone 6s of nieuwer

iPad

• iPad Pro (12,9-inch, 2e generatie)
  • iPad Pro (10,5-inch)
  • iPad Pro (9,7-inch)
  • iPad (6e generatie)

Apple Watch

• Alle Apple Watch-modellen

HomePod

• Alle HomePod-modellen

HomePod is niet in alle landen of regio's beschikbaar.

Mac

• MacBook Pro (15-inch, 2018)
  • MacBook Pro (13-inch, 2018, vier Thunderbolt 3-poorten)
  • iMac Pro

Meer informatie

• Oudere iPhone-, iPad of iPod touch-modellen met iOS 8 of nieuwer ondersteunen wellicht 'Hé, Siri' wanneer ze zijn aangesloten op een stroombron.
  • De beschikbaarheid en functies van Siri verschillen per taal en land of regio. Lees welke Siri-functies in welke landen en regio's op iOSwatchOS en Mac worden ondersteund.