Schermbeveiligingen met luchtopname op de Apple TV

U kunt nu luchtopnames van prachtige plekken over de hele wereld en zelfs vanuit de ruimte. Ontvang locatiegegevens met één tik en verander de locatie door te vegen, gewoon, vanaf de Apple TV.

Een schermbeveiliging met luchtopname starten

Als de Apple TV inactief is, verschijnt na een aantal minuten een schermbeveiliging. U kunt de schermbeveiliging op elk moment starten. Ga op beginscherm van de Apple TV naar de linkerbovenhoek en druk op de knop 'Menu' op de Apple TV Remote.

Als u het aantal minuten wilt wijzingen waarna de schermbeveiliging start, gaat u naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Schermbeveiliging' en selecteert u vervolgens 'Begin na'.

Schermbeveiligingen met luchtopname zijn niet beschikbaar op Apple TV (2e en 3e generatie).

Ontdekken waar een luchtopname is gemaakt

Vraagt u zich wel eens af welke stad of plek u nou ziet in de schermbeveiliging met luchtopnamen? Bij tvOS 12 kunt u de locatie van een luchtopname zien.

Tik op het Touch-oppervlak op de Apple TV Remote wanneer de schermbeveiliging met luchtopname wordt weergegeven.

Overschakelen op een andere schermbeveiliging met luchtopname

Als er een schermbeveiliging met luchtopname wordt afgespeeld, kunt u op uw Apple TV overschakelen op een andere locatie. Veeg naar rechts of links op het Touch-oppervlak van uw Apple TV Remote.

Als u op de Apple TV naar muziek aan het luisteren bent wanneer er een schermbeveiliging met luchtopname wordt weergegeven, tikt u rechts of links op het Touch-oppervlak om het vorige of volgende nummer af te spelen.

U kunt geen specifieke luchtopname kiezen om op de Apple TV af te spelen. U kunt wel instellen hoe vaak nieuwe schermbeveiligingen met luchtopname worden gedownload. Ga daarvoor naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Schermbeveiliging' en selecteer 'Download nieuwe video'.

Het aantal schermbeveiligingen met luchtopname dat u kunt downloaden, hang af van hoeveel opslagruimte er beschikbaar is op de Apple TV. Als u uw opslagruimte op de Apple TV wilt beheren, gaat u naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Beheer opslagruimte'.