Delen op Facebook vanuit iMovie voor macOS

Deel een film als videobestand op uw Mac of een ander lokaal opslagapparaat en upload vervolgens dit videobestand naar Facebook.

De manier waarop materiaal op Facebook wordt gedeeld, is gewijzigd. Daardoor is het niet meer mogelijk om videomateriaal rechtstreeks vanuit iMovie voor macOS te delen op Facebook. Gebruik de bestemming 'Voor Facebook' om een film, project of fragment te bewaren als videobestand dat klaar is om te posten op Facebook. Vervolgens kunt u het videobestand vanuit een browser uploaden naar Facebook.

1. Klik in de knoppenbalk op 'Projecten' en selecteer een film.
  2. Klik in de knoppenbalk op Deel-knop en kies vervolgens 'Voor Facebook'.
  3. Er wordt nu een dialoogvenster weergegeven waarin u de titel, beschrijving enzovoort kunt opgeven.
    • U geeft de titel van de gedeelde film op door bovenin op de naam te klikken en dan een nieuwe naam te typen.
    • Om de beschrijving van de gedeelde film op te geven, klikt u in het veld 'Beschrijving' en typt u vervolgens een nieuwe tekst.
    • Als u trefwoorden wilt opgeven voor de gedeelde film, klikt u in het veld 'Tags' en typt u uw trefwoorden, gescheiden door komma's.
    • U kunt de resolutie van de gedeelde film wijzigen door op het venstermenu 'Resolutie' te klikken en een optie te kiezen.
  4. Klik op 'Volgende' en bewaar het bestand op uw Mac of op een ander lokaal opslagapparaat.
  5. In Safari of een andere internetbrowser logt u in bij uw Facebook-account en vervolgens uploadt u het videobestand.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.