De iMac Pro bijwerken voor verbeterde compatibiliteit in Boot Camp

Als je Boot Camp uitvoert op je iMac Pro, gebruik je Apple Software Update in Windows om de iMac Pro-update voor Boot Camp te installeren.

De iMac Pro-update voor Boot Camp verbetert de compatibiliteit van iMac Pro met Apple muizen, toetsenborden en trackpads wanneer Windows 10 wordt uitgevoerd via Boot Camp.

Daarnaast biedt de iMac Pro-update voor Boot Camp oplossingen voor de volgende compatibiliteitsproblemen op iMac Pro-computers met macOS High Sierra 10.13.6:

• Problemen bij overschakelen van Windows naar macOS via het Apple systeemvak

• Het Apple configuratiescherm kan niet worden gestart vanuit het Apple systeemvak

• Aangepaste toetsen voor het instellen van de helderheid, het geluidsvolume en het afspelen van media werken niet

• Indicatoren ontbreken bij koppeling van Bluetooth-apparaten

Start de iMac Pro op met Windows en gebruik vervolgens Apple Software Update om de iMac Pro-update voor Boot Camp en eventuele andere beschikbare updates te installeren.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.