De Express Replacement Service voor je iPhone gebruiken

Met de Express Replacement Service ontvang je een kit met je vervangende iPhone en alles wat je nodig hebt om je oorspronkelijke iPhone terug te sturen.

Over de Express Replacement Service

• Met de Express Replacement Service stuurt Apple je eerst een vervangende iPhone, zodat je niet hoeft te wachten op een reparatie.

• Nadat je de vervangende iPhone hebt ontvangen, stuur je meteen je oorspronkelijke iPhone terug. Apple moet je oorspronkelijke iPhone binnen tien dagen na verzending van je vervanging ontvangen.

• Je vervangende iPhone wordt gedekt door een servicegarantie van 90 dagen of de rest van je AppleCare-abonnement (of andere oorspronkelijke productgarantie), afhankelijk van welke periode langer is.

De verzenddatum van je vervangende iPhone zoeken

Voordat je je oorspronkelijke iPhone retourneert

1. Een reservekopie maken van een iPhone

2. Wis je iPhone om je persoonlijke gegevens te verwijderen en deze uit je Apple ID-account te verwijderen: Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in' en tik vervolgens op 'Wis alle inhoud en instellingen'. Je moet je Apple ID-wachtwoord invoeren om te bevestigen.

Gebruik in de instellingen van de iPhone 'Wis alle inhoud en instellingen' om je persoonlijke gegevens te verwijderen.
  3. Zet je mobiele service over naar je nieuwe iPhone:

4. Schakel de oorspronkelijke iPhone uit.

Je oorspronkelijke iPhone inpakken

De Express Replacement Service Kit bevat alles wat je nodig hebt om je oorspronkelijke iPhone in te pakken en naar Apple te sturen, inclusief de kleinere witte of neutrale doos en de grotere verzenddoos waarin de vervangende iPhone is binnengekomen, die je gebruikt om je oorspronkelijke iPhone in te pakken en naar Apple te verzenden.

1. Plaats de iPhone in de kleinere witte of neutrale doos. Stuur geen andere items mee, zoals een telefooncase, lichtnetadapter, USB-kabel of ander accessoires. Als je andere items meestuurt in de doos, worden deze niet teruggestuurd.

2. Plaats de kleinere doos in dezelfde grotere verzenddoos die aan jou is geleverd. Als er een batterijsticker op de buitenkant van de doos zit, moet je ervoor zorgen dat deze sticker niet wordt bedekt met tape of een verzendlabel.

De oorspronkelijke iPhone opsturen naar Apple

Apple is niet verantwoordelijk voor schade tijdens de verzending.