Over de beveiligingsinhoud van Safari 11.1

In dit document wordt de beveiligingsinhoud van Safari 11.1 (v. 11605.1.33.1.4, 12605.1.33.1.4, and 13605.1.33.1.4) beschreven.

Over Apple beveiligingsupdates

Ter bescherming van onze klanten maakt Apple geen beveiligingskwesties openbaar en bespreekt of bevestigt Apple deze niet totdat een volledig onderzoek is uitgevoerd en de benodigde patches of releases beschikbaar zijn. Recente releases staan vermeld op de pagina Apple beveiligingsupdates.

Raadpleeg de pagina Apple productbeveiliging voor meer informatie over beveiliging. U kunt communicatie met Apple coderen via de Apple Product Security PGP-sleutel.

Apple beveiligingsdocumenten verwijzen naar kwetsbaarheden met CVE-ID waar mogelijk.

Safari 11.1

Releasedatum 24 april 2018

WebKit

Beschikbaar voor: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 en macOS High Sierra 10.13.4

Impact: het verwerken van kwaadwillig vervaardigde webinhoud kan leiden tot het uitvoeren van willekeurige code

Beschrijving : een probleem met geheugenbeschadiging is verholpen door verbeterd statusbeheer.

CVE-2018-4200: Ivan Fratric van Google Project Zero

WebKit

Beschikbaar voor: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 en macOS High Sierra 10.13.4

Impact: het verwerken van kwaadwillig vervaardigde webinhoud kan leiden tot het uitvoeren van willekeurige code

Beschrijving: een probleem met geheugenbeschadiging is verholpen door een verbeterde verwerking van het geheugen.

CVE-2018-4204: Richard Zhu (fluorescence) in samenwerking met het Zero Day Initiative van Trend Micro, gevonden door OSS-Fuzz

De versie van Safari controleren die is geïnstalleerd op uw Mac:

1. Open Safari.

2. Kies 'Safari' > 'Over Safari'.

3. Als de nieuwste versie van Safari 11.1 is geïnstalleerd, ziet u het volgende:

• Versie 11.1 (11605.1.33.1.4) op OS X El Capitan 10.11.6

• Versie 11.1 (12605.1.33.1.4) op macOS Sierra 10.12.6

• Versie 11.1 (13605.1.33.1.4) op macOS High Sierra 10.13.4

Safari 11.1 (v. 11605.1.33.1.4, 12605.1.33.1.4 en 13605.1.33.1.4) bevat de beveiligingsinhoud van Safari 11.1.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.