Medische dossiers bekijken op uw iPhone of iPod touch

In de Gezondheid-app kunt al uw medische dossiers (zoals medicatie, vaccinaties en labuitslagen) op één plek bekijken.

Medische dossiers toevoegen

1. Open de Gezondheid-app en tik op het tabblad 'Overzicht'.
  2. Tik rechtsboven op uw profielfoto .
  3. Tik onder 'Functies' achtereenvolgens op 'Medisch dossier' en op 'Aan de slag'. U voegt een nieuwe zorgverlener toe door omlaag te scrollen naar 'Functies' en te tikken op 'Nieuwe account'.
  4. U wordt gevraagd om de Gezondheid-app toe te staan uw locatie te laten gebruiken om ziekenhuizen en gezondheidsnetwerken bij u in de buurt te vinden. Kies 'Sta één sessie toe', 'Bij gebruik van app' of 'Sta niet toe'.
  5. Zoek uw ziekenhuis of gezondheidsnetwerk en tik erop.
  6. Kies een van de opties onder 'Verbinding beschikbaar'.
  7. Log in bij de website of app van uw zorgverlener. U wordt mogelijk gevraagd of u uw wachtwoord wilt bewaren.
  8. Wacht tot uw dossier is bijgewerkt. Het kan even duren voordat de gegevens zichtbaar worden.
  9. Herhaal deze stappen voor elke ondersteunde zorgverlener.

Nadat u een zorginstelling hebt toegevoegd, wordt uw medische dossier regelmatig automatisch bijgewerkt in de Gezondheid-app. Als er een probleem is met uw medisch dossier, neemt u contact op met uw zorgverlener.

Medische dossiers bekijken

1. Open de Gezondheid-app en tik op het tabblad 'Gegevens'.
  2. Tik onder 'Medisch dossier' op een categorie.
  3. Tik op een item om meer informatie weer te geven.

Medische dossiers verwijderen

1. Open de Gezondheid-app en tik op het tabblad 'Overzicht'.
  2. Tik rechtsboven op uw profielfoto .
  3. Tik onder 'Functies' op 'Medisch dossier'.
  4. Tik op de zorgverlener die u wilt verwijderen.
  5. Tik op 'Verwijder account'.
  6. Tik ter bevestiging op 'Verwijder account en gegevens'.

Hierdoor worden de account en de bijbehorende gegevens ook verwijderd van alle andere apparaten waarop u met dezelfde Apple ID bent ingelogd bij iCloud.

Medische dossiers zijn alleen beschikbaar in Canada, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.