Als u de waarschuwing 'Niet veilig' ziet terwijl u surft met Safari

Safari waarschuwt wanneer u een website bezoekt die onveilig is.

In al deze gevallen ziet u mogelijk het bericht 'Niet veilig' of 'Website niet veilig’ in Safari:

• De website is versleuteld, maar het certificaat is verlopen of ongeldig.

• Het certificaat van de website is geldig, maar de TLS-versie is niet veilig (TLS-versie 1.1 of lager).

• De website is niet versleuteld en u wordt gevraagd een wachtwoord of creditcardgegevens in te voeren.

Voor nooit uw wachtwoord of creditcardgegevens in op sites met deze waarschuwing. Als u de site moet gebruiken, neemt u contact op met de eigenaar of beheerder van de site en laat hem of haar weten dat de site onveilig is.

No alt supplied for Image
Als een niet-versleutelde website om uw wachtwoord of creditcardgegevens heeft gevraagd, waarschuwt Safari u dat de pagina die u bezoekt, onveilig is.
No alt supplied for Image
Als u in het formulier tikt of klikt om in te loggen of gegevens in te voeren, krijgt u een duidelijkere waarschuwing te zien in het slimme zoekveld.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.