E-mails verwijderen op uw iPhone of iPad

U kunt simpele bewegingen toepassen om e-mails te verwijderen en Prullenmand of Archiveer als standaardoptie instellen.

iPhone waarop de Mail-app wordt weergegeven met drie geselecteerde berichten

Meerdere e-mails tegelijkertijd wissen

1. Open Mail en ga naar uw postbus 'Inkomend'.
  2. Tik rechtsboven op 'Wijzig' en selecteer de e-mails die u wilt verwijderen afzonderlijk of tik op 'Selecteer alles'. Swipe omlaag door de selectievakjes om meerdere e-mails snel tegelijkertijd te selecteren.
  3. Tik op 'Prullenmand' of 'Archiveer'. Als u alleen 'Archiveer' ziet, houdt u 'Archiveer' ingedrukt om andere opties te zien, zoals 'Selectie naar prullenmand'.

Het is makkelijker om de website van uw e-mailprovider te bezoeken als u een groot aantal e-mails wilt verwijderen.

Stel Prullenmand of Archiveer in als standaardoptie

Afhankelijk van het type e-mailaccount dat u hebt, ziet u mogelijk 'Archiveer' in plaats van 'Prullenmand' wanneer u probeert e-mailberichten te verwijderen. U kunt aanpassen waar uw verwijderde berichten naartoe gaan in uw Mail-ilinstellingen:

1. Tik in de Instellingen-app op Mail.
  2. Tik op Accounts.
  3. Tik op uw account.
  4. Tik nogmaals op uw account.
  5. Tik op 'Geavanceerd'.
  6. Selecteer Verwijdermap of Archiefmap om hier verwijderde berichten naartoe te sturen.

iPhone waarop één e-mail te zien is die naar links wordt geveegd

Swipen om te verwijderen en andere manieren om één e-mail te verwijderen

• Swipe snel naar links over een e-mail.
  • Tik op een e-mail in uw inbox en tik vervolgens op Prullenmand in het menu.
  • Tik op de knop Archiveer of Prullenmand in een e-mail.

U kunt ook de stappen om meerdere e-mails te verwijderen volgen om één e-mail te verwijderen.