E-mail verwijderen op uw iPhone, iPad en iPod touch

Met eenvoudige gebaren kunt u uw postbus 'Inkomend' beheren en één of meerdere e-mails tegelijk verwijderen.

Eén e-mail verwijderen

1. Open Mail en ga naar uw postbus 'Inkomend'.
  2. Zoek de e-mail die u wilt verwijderen.
  3. Veeg snel naar links over het bericht.

Als u het verwijderen van een e-mail ongedaan wilt maken, tikt u op 'Herstel'.

Meerdere e-mails verwijderen

1. Open Mail en ga naar uw postbus 'Inkomend'.
  2. Tik op 'Wijzig' en selecteer de e-mails die u wilt verwijderen.
  3. Als u klaar bent, tikt u op 'Prullenmand'.
  4. Tik op 'Selectie naar prullenmand' om te bevestigen.

Afhankelijk van het type e-mailaccount dat u hebt, ziet u mogelijk 'Archiveer' in plaats van 'Prullenmand' wanneer u probeert e-mailberichten te verwijderen. U kunt de instellingen van uw postbus bewerken om dit te wijzigen.

Instellingen van uw postbus bewerken

Volg deze stappen om uw iCloud-e-mailaccount, die eindigt op icloud.com, me.com of mac.com, te beheren:

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Accounts en wachtwoorden'.
  2. Tik op de iCloud-e-mailaccount die u wilt verwijderen.
  3. Scrol naar de onderkant van het scherm en tik op 'E-mail'.
  4. Tik op 'Geavanceerd'.

Als u een secundaire iCloud-e-mailaccount op uw iOS-apparaat hebt, volgt u deze stappen:

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Accounts en wachtwoorden'.
  2. Tik op de iCloud-e-mailaccount die u wilt verwijderen.
  3. Tik op 'Account' > 'E-mail' > 'Geavanceerd'.

Als u een ander type e-mailaccount hebt:

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Accounts en wachtwoorden'.
  2. Tik op de e-mailaccount die u wilt beheren.
  3. Tik op 'Account' en tik op 'Geavanceerd'.

Hier kunt u ook kiezen om berichten te verwijderen of archiveren. Wanneer u naar links veegt over een bericht dat u wilt verwijderen, ziet u 'Archiveer' of 'Prullenmand' afhankelijk van de geselecteerde instellingen.

Meer informatie over uw e-mails

E-mailberichten zoeken en ordenen op uw iPhone, iPad of iPod touch.