Over beheerde software-updates

Beheerders van Mobile device management (MDM) kunnen iOS-updates op beheerde apparaten uitstellen.

Hoe beheerde updates werken

Met iOS 11.3 en hoger kan een MDM-beheerder het moment uitstellen waarop nieuwe iOS-updates op beheerde apparaten worden weergegeven.

Als uw organisatie gebruikmaakt van beheerde updates, ziet u het volgende bericht in 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Software-update':

Wanneer updates worden weergegeven

Beheerders kunnen het moment waarop iOS-updates op beheerde apparaten verschijnen met maximaal 90 dagen uitstellen. Dit biedt uw organisatie de mogelijkheid om belangrijke apps en infrastructuur door middel van een nieuwe update te testen voordat deze worden geïmplementeerd.

Beheerders kunnen ook op afstand een iOS-update op uw apparaat installeren. Als uw apparaat een toegangscode heeft, wordt u gevraagd deze in te voeren voordat een update op afstand kan worden geïnstalleerd.