Apple Pay is compatibel met deze apparaten

Lees welke iPhone-, iPad-, Apple Watch- en Mac-modellen compatibel zijn met Apple Pay en waar u deze apparaten kunt gebruiken voor aankopen en betalingen.

iPhone

iPhone-modellen met Face ID

iPhone-modellen met Touch ID, met uitzondering van iPhone 5s

Bepaal het model van uw iPhone om te zien of deze Apple Pay ondersteunt.

U kunt Apple Pay op een compatibele iPhone gebruiken voor aankopen en betalingen:

iPad

iPad Pro-, iPad Air-, iPad- en iPad mini-modellen met Touch ID of Face ID

U kunt Apple Pay op een compatibele iPad gebruiken voor aankopen en betalingen:

Apple Watch

Apple Watch Series 1 en 2 en nieuwer

Apple Watch (1e generatie)7

U kunt Apple Pay op een compatibele Apple Watch gebruiken voor aankopen en betalingen:

Mac

Mac-modellen met Touch ID

Mac-modellen die in 2012 of later zijn geïntroduceerd met een voor Apple Pay geschikte iPhone of Apple Watch

U kunt Apple Pay gebruiken op een compatibele Mac voor betalingen op het web in Safari2 en in Business Chat.6

1. Om Apple Pay te gebruiken voor aankopen in winkels in Japan, hebt u een iPhone 8 of nieuwer nodig, of een Apple Watch Series 3 of nieuwer. U kunt ook een iPhone 7, iPhone 7 Plus of Apple Watch Series 2 gebruiken die in Japan is gekocht. Lees hoe u kunt zien of een apparaat in Japan is aangeschaft.
  2. Op het vasteland van China kunt u Apple Pay op het web in Safari alleen gebruiken op compatibele iPhone- en iPad-modellen met iOS 11.2 of hoger. In Nederland kunt u Apple Pay op het web alleen gebruiken op een compatibele iPhone of iPad.
  3. Niet alle iPhone- en Apple Watch-modellen zijn compatibel met het openbaar vervoer in Japan en in Beijing en Shanghai (China, vasteland).
  4. Alleen in de Verenigde Staten. Het versturen en ontvangen van geldbedragen via Apple Pay en de Apple Cash-kaart zijn diensten die worden geleverd door de Green Dot Bank, lid van de FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation). Meer informatie over de algemene voorwaarden.
  5. Niet alle Apple Watch-modellen zijn compatibel met studentenkaarten in de VS.
  6. Business Chat is momenteel beschikbaar als bètasoftware. In sommige landen wordt Business Chat volgens een vast tijdschema beschikbaar.
  7. In Japan kan de Apple Watch (1e generatie) niet worden gebruikt voor spaarkaarten.