Apple Pay is compatibel met deze apparaten

Lees welke iPhone-, iPad-, Apple Watch- en Mac-modellen compatibel zijn met Apple Pay en waar u deze apparaten kunt gebruiken voor aankopen en betalingen.

iPhone

iPhone XR

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone X

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone 7

iPhone 7 Plus

iPhone 6s

iPhone 6s Plus

iPhone 6

iPhone 6 Plus

iPhone SE

U kunt Apple Pay op een compatibele iPhone gebruiken voor aankopen en betalingen:

iPad

iPad Pro (3e generatie)

iPad (6e generatie)

iPad Pro

iPad (5e generatie)

iPad Air 2

iPad mini 4

iPad mini 3

U kunt Apple Pay op een compatibele iPad gebruiken voor aankopen en betalingen:

Apple Watch

Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 2

Apple Watch Series 1

Apple Watch (1e generatie)7

U kunt Apple Pay op een compatibele Apple Watch gebruiken voor aankopen en betalingen:

Mac

Mac-modellen met Touch ID

Mac-modellen die in 2012 of later zijn geïntroduceerd met een voor Apple Pay geschikte iPhone of Apple Watch

U kunt Apple Pay gebruiken op een compatibele Mac voor betalingen op het web in Safari2 en in Business Chat.6

1. Om Apple Pay te gebruiken voor aankopen in winkels in Japan, hebt u een iPhone 8 of nieuwer nodig, of een Apple Watch Series 3 of nieuwer. U kunt ook een iPhone 7, iPhone 7 Plus of Apple Watch Series 2 gebruiken die in Japan is gekocht. Lees hoe u kunt zien of een apparaat in Japan is aangeschaft.
  2. In China kunt u Apple Pay op het web in Safari alleen gebruiken op compatibele iPhone- en iPad-modellen met iOS 11.2 of hoger.
  3. Niet alle iPhone- en Apple Watch-modellen zijn compatibel met het openbaar vervoer in Japan en in Beijing en Shanghai (China).
  4. Alleen in de Verenigde Staten. Het overmaken en ontvangen van geldbedragen via Apple Pay en de Apple Pay Cash-kaart zijn diensten die worden geleverd door de Green Dot Bank, lid van de FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation). Meer informatie over de algemene voorwaarden.
  5. Niet alle Apple Watch-modellen zijn compatibel met studentenkaarten in de VS.
  6. Business Chat is momenteel bètasoftware en alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.
  7. In Japan kan de Apple Watch (1e generatie) niet worden gebruikt voor spaarkaarten.