Inzicht in en controle over welke persoonsgegevens u bij Apple bewaart

Wij vinden uw privacy belangrijk. Daarom hebben we het u nog makkelijker gemaakt om de gegevens die u bij Apple bewaart, in te zien en te beheren.

Hulpmiddelen bij gegevens en privacy

We hebben hulpmiddelen voor gegevens en privacy op de accountpagina van uw Apple ID beschikbaar gemaakt. Log in bij uw Apple ID-accountpagina op een Mac, pc, iPhone of iPad. Scrol vervolgens omlaag naar 'Gegevens en privacy' en selecteer 'Beheer je gegevens'.

Alle hulpmiddelen voor zelfservicegegevens en privacy zijn beschikbaar voor klanten in meer dan 240 landen over de hele wereld:

Aanvullende verbeteringen met betrekking tot privacy

Om te controleren of we voldoen aan onze eigen hoge eisen met betrekking tot de bescherming van gegevens die we namens u bewaren, hebben we een uitgebreide analyse gemaakt van alle gevallen waarin we uw gegevens verzamelen en bewaren. Als gevolg zijn Apple producten nu voorzien van nieuwe, bijgewerkte gegevens- en privacyverklaringen waarmee u nu nog makkelijker inzicht krijgt in hoe Apple uw persoonsgegevens gebruikt. We leggen deze verklaringen aan u voor voordat u met uw Apple ID inlogt of nieuwe functies inschakelt die gebruikmaken van uw gegevens.

Wij hechten belang aan privacy en daar zijn we trots op. We zullen toonaangevende, privacy-by-design normen blijven hanteren, zodat uw privacy en veiligheid gewaarborgd blijven. Ga voor meer informatie naar apple.com/privacy.