Als u de afstandsbediening van uw Apple TV bent kwijtgeraakt

U kunt uw Apple TV bedienen met uw iPhone of iPad. U kunt ook een andere afstandsbediening gebruiken.

De Apple TV Remote in het bedieningspaneel gebruiken

Als u de afstandsbediening van uw Apple TV 4K of Apple TV HD bent kwijtgeraakt, kunt u de Apple TV Remote op uw iPhone of iPad configureren en gebruiken.

Een andere afstandsbediening gebruiken

• Als u een Apple TV 4K of Apple TV HD hebt, kunt u een Siri Remote (1e generatie of nieuwer), een Apple TV Remote (1e generatie of nieuwer), of een Apple Remote gebruiken.
  • Als u een Apple TV (3e generatie) hebt, moet u een Apple Remote gebruiken.

Lees hoe u het model van uw Apple TV Remote kunt bepalen

U kunt een nieuwe afstandsbediening voor uw Apple TV kopen bij de Apple Online Store, een Apple Store of een andere winkel. Of lees hoe u een netwerkafstandsbediening met uw Apple TV gebruikt