Stroomverbruik en thermisch rendement van iMac Pro

Lees hier meer over het stroomverbruik en thermisch rendement (BTU) van iMac Pro (2017).

iMac Pro (2017)

27-inch Retina 5K-display, 2,3 GHz Intel Xeon W-processor, 128 GB 2666 MHz DDR4 ECC-geheugen, 4 TB SSD-schijf, Radeon Pro Vega 64 grafische processor met 16 GB HBM2-geheugen

Stroomverbruik (230 V / 50 Hz)

Thermisch rendement

Inactief

Max. processor

Inactief

Max. processor

64 W

370 W

218 BTU/h

1262 BTU/h

Notities

• Het stroomverbruik (wattage) wordt aan het stopcontact gemeten, inclusief alle verliezen van voeding en systeem. Aanvullende correcties zijn niet nodig.

• 'Max. processor' wordt gedefinieerd als het uitvoeren van een testprogramma dat veel rekenkracht vergt en dat het processorgebruik, en daardoor ook het stroomverbruik, maximaliseert.

• Deze cijfers gelden bij een werkomgeving van 23 °C (73,4 °F). Bij een hogere omgevingstemperatuur zal de ventilator sneller gaan draaien, waardoor het stroomverbruik toeneemt. Bij 35 °C (95 °F) moet er 50 W worden bijgeteld vanwege het hogere stroomverbruik.