Geheugenspecificaties van iMac Pro

Lees hier meer over de typen RAM (Random Access Memory) en VRAM (videogeheugen) die in iMac Pro (2017) worden gebruikt.

iMac Pro-model Max. DRAM Door gebruiker
installeerbare
sleuf
Door AASP
installeerbare
sleuf
Video/
VRAM
iMac Pro (2017) 256 GB Geen 2666 MHz DDR4 ECC 8 GB of 16 GB HBM2

Het geheugen in iMac Pro (2017) is niet toegankelijk voor de gebruiker. Neem contact op met een Apple Store of erkende Apple-serviceprovider als het geheugen in een iMac Pro moet worden vervangen. Een erkende Apple-serviceprovider kan u helpen als u het geheugen in een iMac Pro wilt uitbreiden. Controleer voordat u de afspraak maakt of de betreffende Apple Store of erkende Apple-serviceprovider geheugenupgrades aanbiedt, en werk uw Mac bij naar de nieuwste versie van macOS.