Meer informatie over iCloud in China, vasteland

Lees meer over de wijzigingen in de iCloud-voorzieningen in China, vasteland.

iCloud-voorzieningen in China, vasteland worden nu beheerd door de Chinese internetprovider GCBD (Guizhou-Cloud Big Data Industrial Development Co., Ltd.). Hierdoor kunnen wij de iCloud-voorzieningen in China, vasteland verder verbeteren en voldoen aan de Chinese regelgeving.

Op het gebruik van de iCloud-voorzieningen en alle gegevens die u opslaat in iCloud, zoals foto's, video's, documenten en reservekopieën, zijn de nieuwe voorwaarden van iCloud onder beheer van GCBD van toepassing.

Bent u geen Chinees staatsburger en niet woonachtig in China, vasteland, dan kunt u de land- of regio-instelling van uw Apple ID wijzigen in uw huidige land of regio en iCloud blijven gebruiken onder de huidige voorwaarden van Apple.