Meer informatie over iCloud in het vasteland van China

Lees meer over de wijzigingen in de iCloud-voorzieningen in het vasteland van China.

iCloud staat in het vasteland van China onder beheer van GCBD (AIPO Cloud (Guizhou) Technology Co. Ltd). Hierdoor kunnen wij de iCloud-voorzieningen in het vasteland van China verder verbeteren en voldoen aan de Chinese regelgeving.

Op het gebruik van de iCloud-voorzieningen en alle gegevens die u opslaat in iCloud, zoals foto's, video's, documenten en reservekopieën, zijn de voorwaarden van iCloud onder beheer van GCBD van toepassing.

Bent u geen Chinees staatsburger die woonachtig is in het vasteland van China, dan kunt u de land- of regio-instelling van uw Apple ID wijzigen in uw huidige land of regio en iCloud blijven gebruiken onder de huidige voorwaarden van Apple.