Over aandachtgerichte functies op de iPhone X of nieuwer

Lees hoe u de aandachtgerichte functies in- of uitschakelt op uw iPhone X of nieuwer.

Aandachtgerichte functies

Aandachtgerichte functies in- of uitschakelen

Zelfs als u geen gebruik maakt van Face ID, zal de TrueDepth-camera op de iPhone X of nieuwer intelligent worden geactiveerd ter ondersteuning van aandachtgerichte functies. Bijvoorbeeld,

• Het beeldscherm wordt pas gedimd als u niet meer naar uw telefoon kijkt.
  • Het waarschuwingsgeluid van meldingen wordt lager gezet als u naar uw apparaat kijkt.

Als u deze functies niet wilt gebruiken, gaat u naar Instellingen > 'Face ID en toegangscode' en schakelt u 'Voorzieningen aandachtsdetectie' uit.