Uw iPhone X, iPhone 8 of iPhone 8 Plus snel opladen

Gebruik snelladen om de batterij van een iPhone in 30 minuten tot 50 procent op te laden.*

Met snelladen beschikt u over een snelle en handige manier om uw iPhone X, iPhone 8 of iPhone 8 Plus op te laden. De iPhone wordt in 30 minuten tot 50 procent opgeladen wanneer u een Apple USB-C-naar-Lightning-kabel en een van deze adapters gebruikt:

• Apple USB-C-lichtnetadapter van 29 W, 30 W, 61 W of 87 W
  • Een vergelijkbare USB-C-lichtnetadapter van een andere fabrikant die USB-PD (USB Power Delivery) ondersteunt

Als u niet zeker weet welke Apple lichtnetadapter u hebt, controleert u de wattage op de onderkant van de adapter:

*Testen uitgevoerd door Apple in augustus 2017 met prototypen van de iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus en de software en Apple USB-C-lichtnetadapters (29 W Model A1540, 61 W Model A1718, 87 W Model A1719). Snelladen is getest met iPhones waarvan de batterij volledig leeg was. Laadtijden zijn afhankelijk van omgevingsfactoren; werkelijke resultaten kunnen afwijken.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.