Een iPhone snel opladen

Gebruik snelladen met een iPhone 8 of hoger. U kunt de batterij van uw iPhone tot 50 procent opladen in 30 minuten.

Dankzij snelladen kunt u de iPhone 8 of hoger snel en handig opladen. De iPhone wordt in 30 minuten tot 50 procent opgeladen wanneer u een Apple USB-C-naar-Lightning-kabel en een van deze adapters gebruikt:

• Apple USB-C-lichtnetadapter van 29 W, 30 W, 61 W of 87 W
  • Een vergelijkbare USB-C-lichtnetadapter van een andere fabrikant die USB-PD (USB Power Delivery) ondersteunt

Als u niet zeker weet welke Apple lichtnetadapter u hebt, controleert u de wattage op de onderkant van de adapter:

* Tests uitgevoerd door Apple met prototypen iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus en software in augustus 2017 en met prototypen iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR en software in augustus 2018, met accessoire Apple USB-C-lichtnetadapters (29W Model A1540, 30W Model A1882, 61W Model A1718, 87W Model A1719). Snelladen is getest met iPhones waarvan de batterij volledig leeg was. Laadtijden zijn afhankelijk van omgevingsfactoren; werkelijke resultaten kunnen afwijken.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.