Een iPhone en iPad snel opladen

Gebruik snelladen met bepaalde iPhone- of iPad-modellen. U kunt de batterij van uw iPhone tot 50 procent opladen in ongeveer 30 minuten.

U kunt de volgende iPhone- en iPad-modellen snel opladen:

• iPhone 8, iPhone 8 Plus en nieuwer
  • iPad Pro 12,9-inch (1e generatie en nieuwer)
  • iPad Pro 11-inch(1e generatie en nieuwer)
  • iPad Pro 10,5-inch
  • iPad Air (3e generatie)
  • iPad mini (5e generatie)

Met een iPhone kunt u de batterij snel opladen tot 50 procent in ongeveer 30 minuten.*

Snelladen werkt als u een Apple USB-C-naar-Lightning-kabel en een van de volgende adapters gebruikt:

• Apple USB-C-lichtnetadapter van 18 W, 29 W, 30 W, 61 W, 87 W of 96 W
  • Een vergelijkbare USB-C-lichtnetadapter van een andere fabrikant die USB-PD (USB Power Delivery) ondersteunt

Als u niet zeker weet welke Apple lichtnetadapter u hebt, controleert u de wattage op de onderkant van de adapter:

* Tests uitgevoerd door Apple met prototypen iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus en software in augustus 2017 en met prototypen iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR en software in augustus 2018, met Apple USB-C-lichtnetadapters (18 W model A1720, 29 W Model A1540, 30 W Model A1882, 61 W Model A1718, 87 W Model A1719). Tests uitgevoerd door Apple met prototypen iPhone 11 en iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max en software in augustus 2019, met Apple USB-C-lichtnetadapters (18 W model A1720, 29 W Model A1540, 30 W Model A1882, 61 W Model A1947 en 87 W Model A1719). Tests uitgevoerd door Apple met prototypen iPhone SE (2e generatie) en software in februari 2020, met Apple USB-C-lichtnetadapters (18 W Model A1720 en 30 W Model A1882). Snelladen is getest met iPhones waarvan de batterij volledig leeg was. Laadtijden zijn afhankelijk van omgevingsfactoren; werkelijke resultaten kunnen afwijken.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.